Zmenšenie dvorcov

Anonymné
Emma
· Vytvorené: 2. 8. 2012 · Posledná odpoveď 21. 6. 2013

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, či je možné iba zmenšenie dvorcov prsných bradaviek, či sa dá tento zákrok vykonať v lokálnej anestéze a koľko zhruba stojí. Ďakujem :-)

3 komentáre

Reklama
  • Anonymné
    Alexis
    21. 6. 2013

    Dobry den... zostane po takejte operacii bradavka este citliva?? Citlivostou myslim ci sa zmrsti pri napriklad dotyku alebo chlade?? Taktiez ako dlho trva samotna operacia a bolo by pri konzultacii mozne vidiet aj nejake pred a po zabery? Taktie by som tuto operaciu zvazovala pokial bude jazva len okolo dvorca nakolko prsia nemam ovysnute len mam mega dvorce...

  • Anonymné
    Emma
    6. 8. 2012

    Ďakujem za odpoveď, rada sa objednám na osobnú konzultáciu. Na anestéziu som sa pýtala hlavne preto, že pri poslednej operacii som mala problémy s intubáciou a museli ma prebrať z narkózy. Ak by tento zákrok šiel v lokálnej a bol by pre mňa vhodný, určite by som do toho šla. Prajem pekný deň.

  • MUDr. Dušan Guba PhD. MPH

    · 6. 8. 2012

    Prajeme vam dobry den,
    Ano i tato metoda je sucastou upravy prsnikov. Je vsak potrebne vas vidiet, ci modelacia - len periareolarnou cestou je mozna. Po druhe/ anestesia / ak sa jedna len o upravu dvorcov, je mozna i v lokalnej anestesii. cena je okolo 700-800 E.
    S pozdravom, dr.D.Guba, Odd.plast.chirurgie, ULK, Bratislava

Informácie zverejňované na portáli Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť konzultáciu pacienta s lekárom. Estheticon.sk nie je zodpovedný za produkty alebo služby ponúkané odborníkmi.

Radi Vás vypočujeme
Zapojte sa do diskusného fóra Estheticon. Chýbate nám tu!
Reklama