Operácia viečok laserom alebo klasicky

Anonymné
FAQ
Praha · Vytvorené: 25. 11. 2011 · Posledná odpoveď 25. 5. 2013

Mám priehlbiny pod dolnými viečkami, keď si kožtičku povytiahnem k dolnému viečku, tak priehlbiny zmiznú. Je to na operáciu dolných viečok klasicky alebo laserom?

7 komentárov

Reklama
  • Anonymné
    sandra987
    25. 5. 2013

    Dobrý deň, môj problém je, že pravé očne viečko /celá časť oka aj s obočím/ je spadnuta. Moja lekárka ma presvedčila, že sa to dá vykorigovať aplikáciou viac jednotiek botoxu nad obočie, ktoré je nižšie ako nad "zdravé nespadnuté oko". Bohužiaľ nestalo sa tak, efekt je opačný a pravé oko mi spadlo ešte nižšie ako bolo pôvodne. Poprosím Vás o radu ako teraz tento problém riešiť, aký spôsob korekcie by bol najvhodnejší, aby sa obe oči dostali do jednej úrovne. Ďakujem.

  • Anonymné
    julia_68190598
    23. 1. 2013
    Najlepší komentár

    Dobrý deň,chcem sa opýtať,či je možné odstrániť tukové vačky na spodných viečkach laserom.Ak áno ako dlho trvá rekonvalescencia.Ak nie ,tak či je menšie riziko,keď sa odstraňujú len tukové vačky zo spodných viečok.Bojím sa,aby po operácií nedošlo k nedovieraniu oka.Ďakujem za odpoveď a prajem pekný deň. S pozdravom Júlia

  • MUDr. Dušan Guba PhD. MPH

    · 21. 5. 2012

    Prajeme Vam dobry den,
    je predovsetkym potrebne Vas vidiet, posudit stav asymetrie, ta je vsak pritomna v mensej- vacsej miere u kazdeho z nas. Ak mate zaujem o konzultaciu, prosim kontaktujte nas spatne mailom, alebo priamo, tel, 0903 478 339. S pozdravom, dr.D.Guba, primar Odd.plast.chirurgie, ULK, Bratislava

  • Anonymné
    marek
    20. 5. 2012

    Dobrý,mám problém s mojimi očami,a to nesymetriou,teda jedno oko je večšie ako druhé.Po dlhšom spánku,teda ráno mám obe oči takmer rovnaké ale po niekoľkých hodinách je zas vidieť rozdiel.Počas dna ma niekedy aj oči štípu a mám ich dosť unavené,cítim sa dosť vyčerpaný akoby by mi chýbala energia,oči mam také upadnuté.Bolo by možné tento veľkostný rozdiel odstránit opéráciou a koľko to stojí,dakujem.

  • Anonymné
    daniela_halando94601
    27. 4. 2012

    Mam opuchnuté dolné očné viečka,stále vyzerám ako nevyspatá.Je možné sa toho zbaviť?Na koho sa mám obrátiť?Prosím o radu.Ďakujem!

  • Dr. med. Jozefina Skulavik

    · 20. 2. 2012

    Mila Katka,
    mozete kontaktovat teoreticky ktorehokolvek plastickeho chirurga vo Vasom okoli
    navhodnejsia je osobna konzultacia, ale i Vase fotky mozu byt ako prvy krok
    s pozdravom,
    dr. jo skulavik

  • Anonymné
    Katka2
    20. 2. 2012

    Dobrý deň. Prosím, ako sa môžem k Vám prihlásiť na operáciu očných viečok?Môj stav je už neúnosný, tak prosím poraďte. Ďakujem.

Informácie zverejňované na portáli Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť konzultáciu pacienta s lekárom. Estheticon.sk nie je zodpovedný za produkty alebo služby ponúkané odborníkmi.

Radi Vás vypočujeme
Zapojte sa do diskusného fóra Estheticon. Chýbate nám tu!
Reklama