Dobrý deň ,
chcela by som sa informovať ohľadom abdominoplastiky preplatenou všeobecnou zdravotnou poisťovňou. Ak mám papier od klasickeho chirurga, že mám pruh - herniu , mala by som mať nárok na preplatenie, ale ide o preplatenie celej operácie alebo len časti ? O koľkých % sumy alebo akú sumu vlastne preplatia ? Stačí prísť na plastickú chirurgiu s papierom od normálneho chirurga , že mám pruh a oni to vybavia ? Po pôrodoch mám veľmi natiahnutú kožu a nie je k ej možnosti len ju odstrániť..... Ďakujem veľmi pekne za odpoveď
ono to je asi individualne. Každy vnima bolest inak. Ale prve cca dva dni treba brat analgetika
ono každy to ma inak. Každa operacia inak boli, každy znaša bolest nejak ainak ako ostatni. Tažko povedat. Ak maš strach, kludne sa s nim na niečom silnom od bolesti porad. Čo pumpička, nechcela by si skusit?
ako velmi po operacii boli a hlavne ako dlho to boli? Ake analgetika na to pomohli? Mala si nejake špecialne, alebo ti tam niečo davali?
Dobrý deň,
bohužiaľ sa v tomto nevyznám, ale môžem vám doporučiť sa pozriet v zozname lekárov, ktorý spolupracuje s pojisťovňou a opýtať sa jeho na detaily. Zoznam odborníkov na abdominoplastiku v okolí Prešova nájdete tu: https://www.estheticon.sk/chirurgovia/abdominoplastika-operacia-brucha
Dúfam, som vám aspoň trochu pomohla
Lucka
Informácie zverejňované na portáli Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť konzultáciu pacienta s lekárom. Estheticon.sk nie je zodpovedný za produkty alebo služby ponúkané odborníkmi.