Vyrážky na zadku

Anonymné
Lukyko
Bratislava · Vytvorené: 18. 10. 2012

1) Dobrý deň, mám 18 rokov. A mám problém s vyrážkami. Nemal som nikdy nejaké vážne problémy s pleťou. Sem tam sa mi nejaká vyrážka objaví na tvári. Ale tak rýchlo ako sa zjaví tak aj zmizne. Skôr mám problém s vyrážkam na zadku. Je to nepríjemné bolievajú sú podkožného typu a potom mi zostávajú jazvičky. Neviem ako sa ich zbaviť dajú sa vytláčať ale je to extrémne bolestivé a po čase sa zjavia znova. Mohli by ste mi poradiť? Aspoň ako zahojiť tie rany ? Nejaký krém masť liek hoci čo. Skúšal som krémy Nivea aj desinfekčné, nechtíkovú masť určite to bolo lepšie ako vôbec nič ale žiadna sláva. Veľmi pekne vám Ďakujem poraďte mi strašne sa za to hanbím. Pre lepši hygienu som sa začal holiť v tejto oblasti. Ale bez výsledne.

2) A mám ešte jeden problém a nie je to tiež nič vážne. Ale šťíti sa mi ísť k lekárovi. Tiež nechcem aby ste mi poradili nejaké lieky na vylečenie. Ale možno nejakú masť alebo také niečo. Trápy ma to skôr z vizuálneho hľadiska. Je mi divné to písať aj cez e-mail. A to nie ísť k doktorke. Jedná sa o drobné vyrážtičky na predkožke. Sú biele prevažne na zadnej strane predkožky. Dajú sa opatrne vytláčať. Ale nemiznú. Ak by vám foto mohla pomôcť tak by som Vám poslal. Nie je to nič strašné. Len sa mi to proste nepáči. A nechcem aby tam boli. Je mi to trápne. Mohli by ste mi nejako poradiť.?

0 komentárov

Reklama

Informácie zverejňované na portáli Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť konzultáciu pacienta s lekárom. Estheticon.sk nie je zodpovedný za produkty alebo služby ponúkané odborníkmi.

Radi Vás vypočujeme
Zapojte sa do diskusného fóra Estheticon. Chýbate nám tu!
Reklama