Dobry den baby - prosim Vas kto ma s tym skusenost ?
Podstupila som modelaciu prsnikov ( mierne poklesnute - mali sa podvyhnut ) prosim baby strasne sa bojim toho tvaru ( je to uz viac ako dva tyzdne a stale je to takto ) Prosim Vas ktokolvek ak ste podstupili modelaciu ( podvyhnutie prsnikov ) prosim dajte fotografie ako ste to mali vy - Ja to mam akoby zo spodu ROVNO SEKNUTE chyba tam normalny prirodzeny oblucik a prsniky hore nad bradavkou su zase akoby NAOPAK &
ROBENE v Trnave ... V lokalnom umrtveni nie v narkoze ...
Je mi to strašne luto Ajka. Ako to s tebou dopadlo?
Mala by si asi zverejnit meno toho doktora, nech si ludia daju pozor.
Masivne zlaty stafilokokus v rane po operacii nehojacia sa rana - horucky - zapal prsnika -
Doktor ma operoval v ryfliach ( tak ako som dosla z verejnej dopravy tak v tom ma operoval absolutne nic mi nedal na prezlecenie ziadny sterilny plast nic - z chodby ma vzal tak ako som dosla v ryfliach polozil na stol do prsnika lokalka a uz rezal ziadny anesteziolog nedosiel )
Namiesto alnagosedacie len lokalka ( platila som za to aby som mala izbu a anesteziologa a aby som necitila bolest a aby bolo vsetko v poriadku - nic nebolo v poriadku - take veci by sa nemali stavat )
Informácie zverejňované na portáli Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť konzultáciu pacienta s lekárom. Estheticon.sk nie je zodpovedný za produkty alebo služby ponúkané odborníkmi.