Ako sa dajú liečiť lipomy?
Dobrý deň, záleží od kraja, kde žijete. V každom väčšom meste nájdete dermatologické centrum. V Bratislave Vám doporučujem Kliniku Esthetic, priamo MUDr. Lipkovú,
Pekný deň, Lucia
viete mi aj také centrum odporučiť? nejaký kontakt...?
Dobrý deň, doporučujem Vám dohodnúť si osobné stretnutie v dermatologickom centre. Odstanenie lipomov je mozne chirurgicky alebo laserom. Potrebna je vsak prvotna konzultacia s lekarom, ktory Vam navrhne postup a povie Vam kolko Vas zakrok bude stat.
Pekny den prajem
Lucia Vanco, Bioderma
mám po tele viac lipomov cca 60 dali by sa všetky odstrániť ? a približne čo by to stálo?
Dobrý deň, mám lipom v oblasti žalúdka. Lekár internista ma na to upozornil asi pred 13 rokmi, keď som tam chodila na gastroskopické vyšetrenia kvôli helicobakteru. Odvtedy to sledujem a zdá sa mi, že je väčší. Roky mám žaludočné problémy,šťavy, nafukovanie.Už som sa s tým naučila žiť za pomoci antacíd . Vadí mi, keď som nafuknutá, čo mi spôsobuje tlak v tej oblasti, kde je ten hrboľ - niečo ako kolika a mám pocit, že mi to tam zavadzia. Čo sa dá s tým robiť? Chirurgické odstránenie lipomu by mi hradila poisťovňa?
Ďakujem za odpoveď.
Dobrý deň prajem,
lipóm je možné riešiť chirurgicky a taktiež i laserom. Vhodné metódu liečby Vám určí chirurg po osobnej návšteve. V prípade záujmu a Vašich ďalších otázok nás môžte kontaktovať
S pozdravom
tím jednodňovej laserovej chirurgie,estetickej chirurgie, chirurgie ruky a dermatovenerológie.
Aspen Aesthetic Clinics, Klinika Praha
· 14. 6. 2009
lecba lipomu je mozna mnoha smery ale jeden z nejelegantnejsich a bez jizvy je rozpustit v loklani anestesii laserem- laserlipo
zaslete foto
Informácie zverejňované na portáli Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť konzultáciu pacienta s lekárom. Estheticon.sk nie je zodpovedný za produkty alebo služby ponúkané odborníkmi.