Dobrý deň, pred dvomi dňami som absolvovala celkovú rhinoplastiku (otvorenú). Dnes ráno po odstránení tamponády som si všimla, že nosné dierky sú nesúmerné, majú odlišný tvar i veľkosť a dosť ma to vystrašilo. Môže za to opuch alebo je to zle spravené? Prikladám aj fotografiu...Ďakujem vopred za odpovede !
treba čas , minimálne rok
Oprava nesymetrické...
Ja som 2 roky po a tento problém sa nevyriešil. Mala som ich asymetrické aj pred operáciou, lenže so spadnutou špičkou to nebolo vôbec vidieť. Teraz je to vidieť veľmi a hlavne na fotkách. Momentálne zvažujem ďalšiu operáciu, pretože je to veľmi viditeľné.
Dobry den, mam ten isty problem. Chcem sa spytat s odstupom casu vyriesil sa Vas problem? Dakujem
Ja uz idem po stvty krat ???Vobec sa mi ten nos nepaci ani dr.
Ahoj mám presne ten istý problém mne z jednej strany vidno až do nosu druhá je v pohode rozdiel v dĺžke 4/5mm na dĺžku som 14 dní po operácii
AJ ja som to mala, ale mne to neodznelo, neodpuchlo..Je to take iste aj po 8 mesiacoch :-(
Dobrý večer Lucia, pokiaľ ste nemala asymetriu aj pred operáciou, alebo sa nejednalo aj o dohovorenú úpravu šírky nosných dierok, ide len o nesymetrický opuch. Ten Vám ale odoznie.
S pozdravom,
Dr. Fedeleš
Informácie zverejňované na portáli Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť konzultáciu pacienta s lekárom. Estheticon.sk nie je zodpovedný za produkty alebo služby ponúkané odborníkmi.