HOJENIE

Anonymné
lola
· Vytvorené: 8. 10. 2009 · Posledná odpoveď 16. 12. 2009

DOBRY DEN,MAM 4 MESIACE PO OPERACII NOSA,JE ESTE STALE MODRY A SU TAM AJ TAKE CERVENE ZILKY. AKO SA ICH ZBAVIM. MALA SOM UPRAVOVANY CELY NOS. JE TO MOJA 4 OPERACIA,PRVA BOLA PRED 4 ROKMI,DRUHA POL ROKA NATO/MIESTNE ZNECITLIVENIE/AJ TRETIA/MIESTNE ZNECITLIVENIE/ A POSLEDNA BOLA CELKOVA UPRAVA NOSA. AKO SA MOJ NOS BUDE VYVYJAT? DAKUJEM ZA ODPOVED.

7 komentárov

Reklama
  • Anonymné
    daniela38709
    16. 12. 2009

    Elisabetta ešte som sa ťa chcela opýtať tebe aj pri prvej operacii zdvihal špičku? Alebo si vtedy nechcela zdvihať a mala si ten uhol od pery k nosu svoj a aj tak Ti špička spadla ešte nižšie ako si mala svoj nos pred operáciou?
    Pýtam sa to len preto, že mne špičku ani raz nezdvihal ja som bola spokojna s tým ako ho mam nebol ani hore ani dolu tak akurat tak si myslim, že mne by nemal spadnuť ak mi ju ani nezdvihal, no neviem.

  • Anonymné
    daniela38709
    16. 12. 2009
    Najlepší komentár

    Elisabetta mne prvy krat odstranoval hrbol a zužoval špičku nosa. Druhy krat som chcela zbrusiť malý hrbolček navrchu čo mi ostal po operácii. Treti krat som chcela zmenšiť špičku nosa lebo sa mi potom zdal dlhy a teraz štvetý krat si chcem dať znova upraviť špičku nosa lebo ho mam z každej strany inakši jednu stranu mam vpadnutu dovnutra a druhu mam rovnu. Ja som bola v Ružinove.

  • Anonymné
    elisabetta
    15. 12. 2009

    Ahoj Daniela ... čo mi upravoval ?? Najskôr mi lámal kosť lebo som mala celkovo nos široký, potom mi skracoval špičku nosa no tá mi po 4 rokoch nepekne spadla smerom dole takže tretí krát mi ho upravoval vyššie a teraz ho chcem celkove skrátiť a ešte kúsok zdvihnúť, lebo už jednoducho viem ako operovaný nos reaguje po čase...inak s mojím chirurgom som veľmi spokojná, verím mu a rada sa mu znovu vložím do jeho šikovných rúk :o) jeho meno je Ján LEHOCKÝ primár plast.chirurgie v Banskej Bystrici. Ak si naozaj nie spokojná ... povedz to svojmu doktorovi veľa krát za to ako to celé dopadne on nemôže už len tým sa to stáva často ,že mu skreslene opíšeme čo vlastne chceme...:o). Je to presne môj prípad ... Môžem aj ja položiť tú istú otázku ako Ty mne aj ja Tebe ...?ďakujem za odpoveď.

  • Anonymné
    daniela38709
    15. 12. 2009

    Ahoj Elisabetta možem sa ťa prosím opýtať čo ti vždy opravoval pri tých reoperáciach? A vždy si bola u toho isteho chirurga? Napíšeš mi aspon nazov kliniky kde ťa operovali? Teda ak chceš meno nemusiš ak nechceš. Ja idem tiež štvrtý krat a sa bojim ako na to zareaguje chirurg možno mi vynada čo zase chcem, ale mne je prednejšie mať pekný nos ako jeho raakcia, takže tiež idem znova k tomu istemu. Pa

  • Anonymné
    elisabetta
    2. 12. 2009

    ahojte ...aspoň vidím, že nie som sama ktorá ide po štvrtý krát na operáciu nosa ...a to som si myslela, že môj doktor sa mi už na to nedá ani nahovoriť ...no na moje udivenie súhlasil, čo ma veľmi teší len silno budem dúfať ...že to bude moja posledná operácia tohto druhu ... :o)Všetkým Vám držím palce :o)

  • Anonymné
    lola
    3. 11. 2009

    ahojky luci,uz si bola na 4 operacii nosa? akto ti to robi? mna to robil plasticky chirurg biebel z karlovych varu.to zmodrenie na nosteku byva vacsinou v chlednych obdobiach ale pocase sa to strati.

  • Anonymné
    LuciaM
    9. 10. 2009

    Ahoj čo tým mysliš, že modrý? Je to moc viditelne? Maš tam akoby modriny? A tie červene žilky si tam po tých troch operáciach nemala? Mna čaka štvrta operacia tak ma to dosť vystrašilo. Tvoj chirurg ti nato nič nepovedal, čo ťa operoval naposledy? Určite maš prisť aj na kontrolu či nie? žeby si sa ho na to opýtala?
    A ešte jedna otazka bola si vždy u toho isteho chirurga? Ďakujem Ti za odpovede.

Informácie zverejňované na portáli Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť konzultáciu pacienta s lekárom. Estheticon.sk nie je zodpovedný za produkty alebo služby ponúkané odborníkmi.

Radi Vás vypočujeme
Zapojte sa do diskusného fóra Estheticon. Chýbate nám tu!
Reklama