Dobry den,
Ak je nos , konkretne spicka po operacii necitlivy /cca mesiac,dva/ znamena to, že tam pretrvava este mensi opuch? Ak nos , špicka zacne byt kompletne citliva, može nos, špička "sadnut", alebo necitlivost neznamena este zemnu tvaru?
Dakujem
Dobrý deň pán doktor Fedeleš , som mesiac po kompletnej operácii nosa a špičku nosa mám nie lenže necitlivú , ale aj tvrdú ako kameň. Samozrejme je to krátka doba a opuch je viditeľný len či je to v poriadku. Môj operatér mi nedoporučoval masírovať a nemám v úmysle neposlúchnuť , ale či tam nie je riziko zlého zrastenia alebo zjazvenia mäkkej časti nosa.
Ďakujem za odpoveď
Tvar sa isto ešte trošilinka zmení....
Ďakujem za reakciu pán Fedeleš.
Prajem všetko dobré.
Dobrý deň,
citlivosť so zmenami na nose nesúvisí. Postupne sa navráti. Na špičke nosa pretrváva jemný opuch pooperačne dlhodobo, až po dobu 1 roka.
S pozdravom,
Dr. Fedeleš
Ďakujem za reakciu pani Kubeková
želám všetko dobré
Anda
Dobrý deň
Citlivosť sa určite časom dostavý, treba dodržiavať doporučenie operatéra, masírovať zľahka noštek, tvar je ešte nie definitívny a môže tam bzť ešte opuch.
Pekný deň Kubeková - sestra Essur Clinic
Dakujem za odpoved :) skor ma zaujimalo, ci citlivosť potom este trosku ovplyvní tvar, ci mate tu skusenost nejde o vela ide o mm, len som chcela vediet skusenost ci ta spicka, ktora je teraz necitliva len troska po citlivosti zmení tvar resp teda "sadne" :)
Určite ti nos ešte ,,sadne",je to kratka doba a citlivosť v nose sa ti bude vracať postupne,cca trištvrte roka.
Informácie zverejňované na portáli Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť konzultáciu pacienta s lekárom. Estheticon.sk nie je zodpovedný za produkty alebo služby ponúkané odborníkmi.