Priehlbina pri koreni po rhinoplastike

Anonymné
noneta
· Vytvorené: 6. 2. 2012 · Posledná odpoveď 14. 1. 2019

Dobry den, bola som na plastickej operacii nosa uz pred 5 rokmi, no po nej mi ostala pri koreni nosa priehlbina ako otlacene od okuliarov. Velkost je zhruba 5 mm. Pri kontrolach mi doktor napjprv tvrdil, ze to mam z dlahy, potom som si to masirovala a natierala kremom na jazvy, ktoru mi on odporucil, no ziadny vysledok. Proste vzdy sa tvaril, ze co mam za problem, bol velmi neprijemny. Tak som to vzdala, lenze ma to trapi, nos je dlhy a ta jamka mi ho spredu deformuje, je z kazdej strany iny. On mi tvrdil, ze sa skratit neda a zuzit, ze by mi to nepasovalo k tvari. Kolko by bola asi orientacna suma pri vyplneni jamky a skrateni spicky? Ta jamka sa vlastne da vyplnit? Velmi pekne dakujem za skoru odpoved.

11 komentárov

Reklama
  • Anonymné
    Ria538
    14. 1. 2019

    Presne takýto istý problém mam aj ja. Bola som v Trenčianskej nemocnici na operácii prepážky. Mala som trosku hrboľ, ale zrazu mam taký istý nos ako vy, proste vznikla mi tam priehlbina, ktorá mi ten hrboľ hentak zvýraznila ako mate aj vy. No katastrofa. To bolo v r. 2011. Teraz 16.2.2019 idem na rhinoplastIku do BB k Mudr. Dušanovi Červeňovi. Pevne verím ze som sa rozhodla správne??

  • Anonymné
    jacko
    9. 4. 2013
    Najlepší komentár

    To je otrasné, okamžite žiadať nápravu a budúcu reoperáciu - tá ale bude možná po min. 6-8 mesiacoch, zvyčajne po roku. Prípadne podať sťažnosť na nejaké úrady (neviem presne ktoré sú to) na ochranu pacientov.
    Nos po rhinoplastike má byť rovný, nie takýto.
    Ja som mal orlí nos, teraz je krásne rovný...

  • Anonymné
    Sati
    9. 4. 2013

    Aky maš problém a kde ťa operovali?

  • Anonymné
    tua
    9. 4. 2013

    to je strasne ! tomu lekarovi by som dolamala obe ruky !

  • Anonymné
    michaela8844
    28. 1. 2013

    Takyto hrbol ma byt po operacii?

  • Anonymné
    michaela8844
    28. 1. 2013

    Este foto

  • Anonymné
    michaela8844
    28. 1. 2013

    Ahoj,to je po.mne vytiahli tampony na druhy den...nedali mi na nos ani dovnutra .nic.len tak ma poslali domov..a kvapala som si len kvapky vibrocil a vincentky.zda sa mi ze to odflakli,puka mi v nose a mam pocit ze mam nos predeleny.a ten postup,po operacii,sa mi nezhoduje s clankami o plastike a septoplastike...v trencine..

  • Anonymné
    Sati
    28. 1. 2013

    Ahoj,vidím dve fotky -no zdajú sa mi identické....,to je záber pred-či po ?Ja som mala tamponádu v nose5 dní a sádru na nose 12 dní..Operovaná som bola 17.11 2012 a nos sa ešte stále upravuje,takže zatial nič neriešim i keď jedna polovice je trochu iná,no nebijé to do očí..Možeš mi povedať ,kde si bola operovaná ?

  • Anonymné
    michaela8844
    28. 1. 2013

    Dobry den,15.1.2013 som bola naoperacii nos.prepazky z dovodu zlomenia inou osobou asi pred 2 rokmi.po operacii mi dlahy vytiahli uz po 7.dnoch,ale citala som ze minimalne po 10.tich sa vytahuju.a dali mi kvapky UNIFLOX 0,3%? A ze mam prist uz len ak by boli tazkosti...dnes je 28.1.2013 a mam hrbol na nose ktory tam taky velky pred tym nebol. A este akokeby som mala spicku nosa predelenu s ostatkom nosa..prikladam foto.vopred dakujem za co najskorsu odpoved a radu

  • Anonymné
    Elinka
    30. 3. 2012

    Ahoj, ja mme sa teiz urobila priehlbinka na koreni nosa ( prave tam kde som mala ten hrb co mi vyrovnaval) po 6 mesiacoch po operacii. Dovtedy to bolo fajn. Je to vidiet, hned si kazdy vsimne jamku a hrany okolo. Ty si to nejako riesila? Da sa s tym nieco robit? Vopred diky za odpoved.

  • Dr. med. Jozefina Skulavik

    · 8. 2. 2012

    Mila neznama,
    doporucujem osobnu konzultaciu, alebo aspon zo zaciatku fotky Vasej tvare/nosu, jak zpredu, tak z oboch profilov (resp. tzv. semiprofilov-sikme projekcie) a zospodu, pri zaklone hlavy.
    Kedze Vas problem je potrebne riesit na viacero urovniach, jednoznacna odpoved v tomto momente neexistuje.
    S pozdravom,
    dr. jo skulavik

Informácie zverejňované na portáli Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť konzultáciu pacienta s lekárom. Estheticon.sk nie je zodpovedný za produkty alebo služby ponúkané odborníkmi.

Radi Vás vypočujeme
Zapojte sa do diskusného fóra Estheticon. Chýbate nám tu!
Reklama