Rhinoplastika- 2 mes. po operácii- keloidná jazva a zmena tvaru

Anonymné
Maggie
Nitra · Vytvorené: 17. 3. 2021 · Posledná odpoveď 31. 3. 2021

Dobry den, vedeli by ste mi, prosim, poradit ako sa vyvarovat keloidnej jazve-zjazveniu tkaniva po operacii nosa? Som dva mesiace po druhej operacii nosa, ktory este stale prelepujem (v domneni, ze si udrzi aspon trochu tento momentalny tvar) . S vysledkom som velmi spokojna, ale chcela by som sa vyvarovat takemu vysledku, aky bol po prvej operacii, kedy mi spicka nosa velmi padla (mam dlhsi nos), zaoblila sa a spravil sa vacsi hrbol (ta keloidna jazva) na spicke, chrbte nosa. Nos bol velmi nepekny, stratil tvar a stala sa z neho taka “bambula”. Rozumiem, ze nos si “sada” na tvari pocas jedneho roka, ale to ako velmi sa zmenil prekvapilo aj lekara.
Dakujem pekne za pomoc.

3 komentáre

Reklama
  • Anonymné
    Barbora_Estheticon
    Popredný člen
    31. 3. 2021

    Držím palce nech tentokrát hojenie prebieha hladko a môžete sa tešiť z výsledku. ?

  • Anonymné
    Maggie
    28. 3. 2021
    Najlepší komentár

    Dakujem pekne:) nastudujem si to. Po prvej operaciu vznikla jazvicka az pol alebo tristrvte roka po operacii. Teraz je zatial vsetko ok.

  • Anonymné
    Barbora_Estheticon
    Popredný člen
    28. 3. 2021

    Krásny deň Maggie?
    Ako sa Vám darí? Ako sú na tom jazvičky?? Posielam Vám odkaz na jeden z našich článkov, kde máte všetky informácie ohľadom jaziev a nájdete tam aj, ako môžete ovplyvniť výsledný vzhľad jazvy. Dúfam, že Vám to aspoň trochu pomôže a hojenie bude bez komplikácii. Dajte mi potom vedieť. ?
    ? https://www.estheticon.sk/zakroky/korekcia-jaziev

Informácie zverejňované na portáli Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť konzultáciu pacienta s lekárom. Estheticon.sk nie je zodpovedný za produkty alebo služby ponúkané odborníkmi.

Radi Vás vypočujeme
Zapojte sa do diskusného fóra Estheticon. Chýbate nám tu!
Reklama