Dobrý deň, som 2,5 týždňa po operácii horných viečok. Na vonkajšej strane jazvy na ľavom oku sa mi vytvorila nepekna hrčka. Prikladám i obrázok. Prosím o radu čo stým. Masáž nepomáha.
Prosim vás, zmizla vám hrcka sama od seba, či ste to museli riešiť operačne?
Vyzerá to ako mília. Som tiež po operácii viečok a robilo sa mi to isté,vybrala som si to sterilnou ihlou. Ale s určitosťou to neviem posúdiť.
Dobrý deň, vyzerá to ako milia, ktorú si ľahko odstránite i sama pomocou sterilnej ihly.
Anonymné
Myslím si, že s tým treba kontaktovať, chirurga,ktorý vám to robil! Predsa na to musí byť nejaká záruka!! On najlepšie vie co s tým!
dobrý deň, podarilo sa Vám prosím odstrániť tú hrčku, resp. zmizla sama? Mám rovnaký problém na oboch stranách. Ďakujem pekne za radu.
Zdravím Miska?
2,5 týždňa po operácii je veľmi krátka doba. Stále ste v procese hojenia. Odporučila by som Vám obrátiť sa na svojho operatéra, ktorý Vám určite rád pomôže a poradí ako máte postupovať a prečo sa Vám hrčka spravila.? Posielam Vám odkaz na diskusiu s podobným problémom. Držím palce a prajem skoré zotavenie?
? https://www.estheticon.sk/diskusia/operacia-ocnych-viecok-blepharoplastika/hrcka-po-operacii-hornych-viecok-i93273
Informácie zverejňované na portáli Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť konzultáciu pacienta s lekárom. Estheticon.sk nie je zodpovedný za produkty alebo služby ponúkané odborníkmi.