Zmenšenie poprsia na poisťovňu

Anonymné
Ivka102706
· Vytvorené: 29. 6. 2012 · Posledná odpoveď 26. 2. 2022

chcem sa spýtať na kttorej klinike sa vykonáva zmenšenie prsnikov hradené zdravotnou poisťovňou.Mám doporučenie od neurologa ale nikde sa neviem dopátrať ktorá klinika to robí.Som mladá 22 ročná.Ďakujem

12 komentárov

Reklama
  • Anonymné
    ElenaBillova
    26. 2. 2022
    Najlepší komentár

    Zdravim vie mi niekto poradiť kam sa mám obrátiť keď hľadám niekoho kto robí redukcie pŕs preplácane poisťovňou keďže mám aj v správe od neurológa že zákrok potrebujem z medicínskeho hľadiska len neviem nájsť žiadnu kliniku kde to robia, ďakujem.

  • Anonymné
    Zuzka990632
    19. 1. 2021

    Dobrý večer prajem chcem sa k vam objednat na operaciu prs zo zdravotnych problemov hradenou poistovnou.Mam odporucanie od neurologa co vsetko este potrebujem dakujem

  • Anonymné
    Merry5
    17. 1. 2018

    Ahoj môžeš mi napísať na môj mail ? (Email zmazaný z dôvodu ochrany súkromia - prosím napíšte si cez súkromnú správu)
    Chcela by som vedieť bližšie info o zmenšení cez poisťovňu ďakujem veľmi pekne ?☺️

  • MUDr. Dušan Guba PhD. MPH

    · 20. 5. 2013

    Prajeme Vam dobry den, Nase zariadenie nema pri tejto diagnoze zmluvu s poistovnou, v niektorych pripadoch, najma ak je stav podporeny ortopedickym a neurologickym nalezom cast pacientovi prepaca. Ak mate zaujem o konzultaciu, mozete sa objednat bud spatne mailom, alebo priamo, tel 0903 478 339 . S pozdravom, dr D.Guba, Odd.plast.chirurgie, ULK, Bratislava.

  • Anonymné
    santen
    19. 5. 2013

    ahoj ja som si tym prešla niekolko krat od 17 rokov bolo to utrpenie mala som obrovske bolesti chrbtice mam 45 kg a 65 G,neustale po doktoroch ,každy mi povedal že to mam z velkych prs ale pomoci som sa nedočkala,v tej dobe som nemohla mat ani pol dna na sebe podprsenku ak som vobec nejaku našla na seba ,s plačom od bolesti som chodila domov psichicky som na tom tiež bola zle .nakoniec mi jedna doktorka dala doporučenie na operaciu len čo ma uvidela ,poslala ma na Ružinovsku do Bratislavi bola som taka štastna ale to ma rychlo prešlo tzv. primar chirurgie si vypytal uplatok odvtedy som povedala že pojdem len za svoje peniaze už mam 35 rokov uplne zničenu chrbticu niekedy sa nmemožem očesat lebo neudržim ruky hore .možno sa mi to raz podari.vela som toho zažila takže ja nemam dobre skusenosti s lekarmi .drť sa

  • Anonymné
    nela193693
    28. 2. 2013

    Ahoj volam sa Lucia a chcem si dat zmensit prsia zo zdrav. dovodou ale pocula som ze cely zakrok nepreplaca poistovna ale iba nejakych 50 alebo 60 percent. Je to pravda. Poznas kliniku kde to preplacaju cele? Teda nie klinika ale poistovna mam vseobecnu zdravotnu poist. Diki.

  • Anonymné
    marsmeloun104157
    26. 1. 2013

    Ahojko .. no takže čaká ťa vybaviť dosť vela papierovačiek .,,,, mne to aj poisťovna nakonievc schválila ... ale rozhodna som sa to nepodstúpiť ... aj po tych umorných vybavovackach lebo som videla fotky práce až po odovzdaní papierov doktorovi a vobec sa mi nepáčili , nebolo to estetické ... a ja by som veru tak odvedenou pracou nebola spokojná ... nakolko som mlada ... a rozhodla som sa ist ako samoplatca ... takže a k tomu treba ti odporucenie od neurologa, ortopeda, mammologické vysetrenie( sonno alebo mammografiu s popisom), vysetrenie od vseobecného...no nabehas sa riadne a páni doktori teda moc ochotný neboli a podotykam zakrok je možné vykonať len na zmluvnom pracovisku ... ak mas otazky ... este nejaké možme pokecať ... nechaj na seba pls kontakt .pa :-)

  • Anonymné
    anonym92745
    10. 1. 2013

    Ahoj, ja by som chcela podstúpiť tento zákrok ale neviem čo všetko ma čaká a aké poťahovačky ma čakajú? Prosím ťa neporadila by si mi ? Vopred ďakujem.

  • Anonymné
    anonym139799
    8. 10. 2012

    Dobrý den,ja by som sa chcela spýtať asi aku velkosť prsníkov by som mala mať aby mi ortoped odporučil zmenšenie prsnikov zo zdravotných dôvod hradene zdravot,poisťovnou?

  • Anonymné
    marsmeloun104157
    22. 9. 2012

    prepláca ... ale na zmluvnom pracovisku a vobec to nejde tak jednoducho ako som si aj ja myslela ...

  • Anonymné
    MoNNy
    3. 7. 2012

    Dobrý deň , chcela by som sa spýtať. Mám 20 rokov a zo zdravotných dôvodov si chcem dať zmenšiť prsia. Zaujíma ma, keď budem mať odporučenie od ortopéda či tento úkon konkrétne Všeobecná zdravotná poisťovňa prepláca. ďakujem

  • MUDr. Jozef Fedeleš PhD.

    · 29. 6. 2012

    Dobrý deň Ivka,
    pri neuologickej a ortopedickej indikácii vykonávame redukčnú mammaplastiku hradenú zdravotnou poisťovňov na Klinike plastickej chirurgie Univerzitnej nemocnice BA-Ružinov.

    S pozdravom,
    MUDr. Jozef Fedeleš ml., PhD.

Informácie zverejňované na portáli Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť konzultáciu pacienta s lekárom. Estheticon.sk nie je zodpovedný za produkty alebo služby ponúkané odborníkmi.

Radi Vás vypočujeme
Zapojte sa do diskusného fóra Estheticon. Chýbate nám tu!
Reklama