Dnes som bola u zubarky nakoľko som sa rozhodla si dať 3 implantaty do spodnej celusti. Tu mi zuby chýbajú asi 15 rokov. Avšak zubára mi povedala za po takom dlhom čase mám úplne zuzenu kosť a implantaty nie je možné zaviesť. Existuje niečo ako doplnenie kosti. Zaujimalo by má koľko to stojí a ako tento zákrok prebieha. Ďakujem za odpoved.
Dobry den.Chcem si dat urobi implantat na hornu 5,ale kedze mi chyba aj 6,7,8 tak mi dost ubudla kost a musia mi ju dobudovat.Chcem sa spytat,ze ako s ato robi ci je to velmi bolestive a ci mozem ist an druhy den do prace a kedy mi tam do tej umelej kosti navrtaju implantat?Dakujem velmi za odpoved Durajova
Amanda mne davali tiez takto implantat do zuzenej kostia a nechcem strasit ale prezila som neskutocnu bolest,bolo to pred rokom . Teraz pred 3 dnami mi davali implantat to vsak uz nebolelo lebo som mala po vytrhnuti zubu zavedenu nahradnu kost a to ma stalo cca 500€ mensia davka ale moj zubar je drahy urcite to maju niekde lacnejsie... Len dufam ze to uz mas za sebou.
Dobry den.
Samozrejme ze existuju techniky na dostavbu dosti ci uz v horizontalnom a vertikalnom. A cena a priebeh sa da urcit az po osobnej konzultacii a dokladnom predoperacnom vysetreni.
S pozdravom
Dr. Karla
Informácie zverejňované na portáli Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť konzultáciu pacienta s lekárom. Estheticon.sk nie je zodpovedný za produkty alebo služby ponúkané odborníkmi.