dobry den, pri potulkach internetom som narazil na stranku zubneho lekara, ktory ponuka zubny implantat za dostupnejsiu cenu (200 eur) oproti ostatnym (cca od 750 eur) chcem sa opytat, ci niekto ma skusenosti s tymto zubarom a kvalitou implantatu, je to slovensky vyrobca, ale ten cenovy rozdiel je dost velky oproti ostatnym, preto mam obavi. ale celkovo by ma aj zaujimalo, aky je rozdiel v kvalite medzi svk a zahranic. vyrobcami, mozno je to iba cenou prace. chapem, ze chce kazdy zarobit, ale tie ceny su dost vysoke. rozmyslam aj o mostiku, ceny su tiez rozne, nasiel som od 80 eur cez 450 az po 800, tu ma ale odradza to obrusovanie susednych zubov, cena nie vzdy ale rozhoduje aj o kvalite, ak ma niekto skusenosti s tymito vecami budem vdacny za kazdu odpoved :)
Zdravím Hrošica, plne súhlasím s tvojím názorom. Poprosím kontakt.
Ďakujem
Zdravím Vás,
čítam tu ako Vás pri probléme so zubami zaujíma najskôr cena a až potom kvalita. Ja neverím tomu, že zubár ktorý je lacný ( príliš) vie poskytnúť aj profesionálny prístup a ošetrenie. Mala som so zubami veľké problémy ale pred rokom som natrafila na jedno stomatologické centrum v BA v Apolle, ktoré si neviem vynachváliť. Všetko potrebné k ošetreniu zubov či operačky majú zabezpečené. Pri otázke zubov sa ja už radšej neriadim cenou, lebo som na to doplatila. Ak by mal niekto záujem o kvalitný, profesionálny a ľudský prístup zubára ozvite sa. Nechcem tu robiť reklamu.
Dobrý deň, prosím napíšte mi kontakt na toho zubára
Tiež mám problémy zo zubami, v detstve som nosila strojček, preto protézu odmietam, Vami spomínaná cena by mi veľmi pomohla.
Ďakujem
dobry den surne hladam zubara chirurga mala by som zaujem o mostik a via potrebujem poradit .som po operacii rastepu podnebia .a chcela by som mat aspon raz za zivot pekne zuby .pisem a prosim o kontakt .pretoze sa mi zlomil predny zub a ja som mimo slovenska pridem 8.2. tak by som sa hned v pondelok chcela stretnut .aby som si to dala doporiadku dakujem B.B!!
MUDr.Marek Salka učtuje za jeden implantát 1000 euro.
Prosim mozete mi poslat adresu toho zubara?
Dakujem, Andrej.
Milí zlatí pod cenu 660 Euro aj s nadstavbou sa nedostanete.
aj ja by som mala záujem o kontakt na zubára, ktorý robí implantát za 200e. ak je to ešte aktuálne. Ďakujem za odpoveď
Mozem dostat adresu a cenu?
dobrý den mohli by ste mi dat adresu a kontakt na toho doktora.vopred ďakujem
Nie neviem kontakt na tohoto zubára .Na moju otázku mi bolo odpovedané"
skôr ako na cenu by som doporučovala pýtať sa na kvalitu,"Takže ak by niekto vedel kontakt na tohoto lekára mám záujem aj ja.Ďakujem. Soňa
Nie nepoznám meno ani telefon.Na moju otázku mi bolo odpovedané"skôr ako na
cenu zubného implantátu by som doporučovala pýtať sa na kvalitu.takže ani ja
nepoznám odpoved na túto otázku a tiež by som chcela vedieť tak ako vy.
Ďakujem. Soňa
aj ja mám záujem o meno lekára-prosám
Mozem dostat kontakt aj ja na toho zubara.
Dakujem
Dobrý deň. Mám záujem o cenovo výhodný zubný implantát,môžte mi dať kontakt na danného lekára,ďakujem.
Môžem poprosiť aj ja o kontakt ná toho pána zubára .ďakujem.
vďaka!!!!
je to trochu ale marketing, cena je len za implantat
Dobrý deň i ja by som poprosila ten
vdaka
prosím ťa pošli mi kontakt na toho zubára
Aky je prosim kontakt nadaneho lekara? Anna
Informácie zverejňované na portáli Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť konzultáciu pacienta s lekárom. Estheticon.sk nie je zodpovedný za produkty alebo služby ponúkané odborníkmi.