Asymetria po augmentácii (výrazná asymetria)

Anonymné
adela
Bratislava · Vytvorené: 23. 5. 2012 · Posledná odpoveď 6. 6. 2013

Ahoj, 02.05. som podstúpila augmentáciu prsníkov. Môj problém bol, že som mala veľkú asymetriu spôsobenú deformitou hrudníka+skolioza. Najhoršie je, že aj po augmentácii mám stále výraznú asymetriu. Môj lekár totiž zvolil do jedného prsníka kvapkový implantát 285ml pod žľazu a do druhého okrúhly 350ml pod sval, stredný profil. Som nešťastná, lebo kvôli rôznym implantátom je okrúhly prsník stále oveľa menší ako kvapkovitý a je vidno rozdiely aj v tvare prsníkov. Môže mi prosím niekto poradiť, ako to mám riešiť? ďakujem pekne za odpovede

24 komentárov

Reklama
  • Anonymné
    Tryny
    6. 6. 2013

    Dakujem ...no tak uz len viazat a cakat co s toho bude...dik moc za rady ,budem trosku kludnejsia :-))

  • Anonymné
    Sara
    6. 6. 2013

    Myslim, že to je individualne komu a kolko prsia odpuchnu...ja som vyraznejsie zmeny spozorovala mozno po takych 2 mesiacoch. Ono to nemusis vidiet na prvy pohlad, že sú opuchnute...stale sa tvaruju, maknu, hladaju si svoje miesto. Ja ich mam na dotyk este stale dost tvrde, ale to je normalne.
    Co sa tyka velkosti, urcite sa mi zmensili cca o take jedno cislo...teraz sú sice mensie, ale tvarovo krajsie:)

  • Anonymné
    Tryny
    6. 6. 2013

    A este jedna otazocka,o kolko sa ti prsia zmensili ,pretoze ja som s velkostou po 2 tyzdnoch spokojna,uz to nemam opuchnute,na dotyk to nieje take tvdre ako to bolo ,dakujem

  • Anonymné
    Tryny
    6. 6. 2013

    Dakujem ,tak to dufam nebude az take zle,a dufam ze to pomoze ,uvidim za dva tyzdne idem zase na kontrolu tak som zvedava ci sa do vtedy nieco zmeni

  • Anonymné
    Sara
    6. 6. 2013

    Ahoj, s tymto sposobom skusenosti mam a urcite to má svoj zmysel. Avsak, ja som s tym zacala neskor ako Ty, preto to mozno nemalo taky efekt v aky som dufala-preto rada, pocuvaj pokyny svojho lekara s poctivo ten pas nos tak, ako Ti odporucil.
    Na margo toho, že ich mas rozdielne len tolko, že naozaj si krátko po opke a ten tvar sa zmeni. Ja som takmer 3 mesiace po opke a sú uplne ine ako na zaciatku, hoci musim podotknut, ze sa o dost zmensili a aj nejaky ten rozdiel tam stale je a zrejme aj ostane.
    No tvarovo su oveľa krajsie, nez predtym...,

  • Anonymné
    Tryny
    5. 6. 2013

    Ja som po augmentacii 14 dni,a tiez mam jeden prsnik vyssie ako druhy,a aj tvar je iny,pan doktor mi vsak tvrdil ,ze sa to casom upravy a kazal mi viazat si stahovavi pad jeden ponad a druhy popod prsnik,tak som zvedava co sa bude diat,mate nietko skusenosti s tymto sposobom ?

  • Anonymné
    nellyy
    20. 5. 2013

    Ahoj Sara, ja som mala tak celkovo väčší ľavý prsník, ale po tých troch mesiacoch to už bolo skoro úplne ok. Teraz problém s veľkosťou nemám vôbec. Pravý prsník, ale mám nižšie a čím sa viac usadili, tým je to zreteľnejšie a vidia to v mojom okolí všetci.

  • Aspen Aesthetic Clinics, Klinika Praha

    Aspen Aesthetic Clinics, Klinika Praha

    · 18. 5. 2013

    jeste bych pockala a evtl. se da modelace vylepsit vlastnim tukem
    klidne Vasi klinice technologie zapujcime
    vzdy je nejake reseni
    Jana

  • Anonymné
    Sara
    17. 5. 2013

    Ahoj Nellyy, som po operacii uz vyse 2 mesiace a ten velkostny rozdiel tam stale je...jeden prsnik je viac dopredu (cca 1,5cm), viac do sirky a tym padom vyzera, akoby bol trosku nizsie. Mala som pocit, ze sa to upravuje, no obavam sa, ze sa to uz nezmeni...pisla si, ze po 3 mesiacoch sa Ti velkosti vyrovnali. Aky si mala medzi prsiami rozdiel, bolo to vidiet volnym okom, al. si to videla len Ty? Dakujem:)

  • Anonymné
    nellyy
    9. 5. 2013

    Ahojte..prepáčte, že reagujem až teraz. Moja asymetria spočívala vo veľkosti a v polohe implantátu. Som po opke vyše roka a veľkosť sa upravila úplne perfektne, ale jeden prsník mám nižšie ako druhý a to sa mi zdá horšie ako na začiatku /pred opkou som nemala asymetriu/...pekný dník

  • Anonymné
    Sara
    5. 5. 2013

    Ved ak nechces zverejnovat svoju adresu, zaloz si narychlo nejaku novu, napr. cez gmail, al.azet..., a potom si vymenime svoje aktualne mailove adresy.
    Ako myslis:)

  • Anonymné
    MiladaM123
    5. 5. 2013

    Dakujem za odpoved Sara. Si ma trochu upokojila...Dobre budem rada, ak budem moct cez mail viac popisat...Ale to tuna mam tu mailovu adresu napisat??

  • Anonymné
    Sara
    5. 5. 2013

    Viem, ako sa citis, tak ak chces, napis mi svoj e-mail a vymenime si svoje t.c.alebo popiseme maily...

  • Anonymné
    Sara
    5. 5. 2013

    ...ze pri rovnakych prsiach a rovnakych implantatoch nebol konecny stav "rovnaky". Je to zvlastne, ale zrejme sa to obcas stava.
    Pan doktor ale samozrejme tvrdil, ze je velmi priskoro robit unahlene zavery a aj nadalej (az doteraz, co su uz takmer 2 mesiace) nosim fix.podprsenku a pas podla instrukcii lekara (takym zvlastnym sposobom, nielen hore).
    Ale k pointe - urcite sa dany stav zlepsil, stale menia tvar, hoci su este tvrde a od seba. No ten rozdiel už nie je taky viditelny, lepsie povedane, kedze sa, ako kazda zena, az prlis sledujem, vidim ho len ja. Jasne, ze este par mesiacov potrva, kym budu definitívne, no mam pocit, ze ten maly rozdiel tam ostane navzdy.
    Kazdopadne, som rada, ze je to vobec take ake je-ked si to porovnam s tym, ako vyzerali na zaciatku:)

  • Anonymné
    Sara
    5. 5. 2013

    Ahoj, plne chapem ako sa citis...boli chvile, ked som mala v hlave jedine to, ze po tolkych rokoch komplexov som sa nadejala a verila v to, ze budem mat konecne prsia o akych som snivala, no ono to vyzeralo trochu inak:(
    Ziaden parovy organ nie je uplne rovnaky, tak ako aj prsia. Aj ja som ich mala rovnake, plus minus nejaky ten milimeter. Ked som bola na kontrole, ani moj lekar nechapal ako je mozne, ze pri rovnakych prdiach a rovnakych im

  • Anonymné
    MiladaM123
    5. 5. 2013

    Ako si dopadla? Vyrovnal sa ti ten rozdiel???

  • Anonymné
    MiladaM123
    5. 5. 2013

    Dobry den,
    ako tu citam, mam ten isty problem...Sice som este len 4. den po augmentacii, ale tak isto mam jeden prsnik od zaciatku vyssie. :( Pri augmentacii mi robili aj modelaciu, kvoli nadbytocnej kozi. Mam strasny stres uz teraz z toho, ze tie prsia mi taketo uz zostanu. Ja som pritom nemala asymetricke prsia pred operacoiu. Zajtra idem na kontrolu, budem sa nato pytat mojej doktorky, ale bojim sa uz teraz. :(

  • Anonymné
    Sara
    1. 4. 2013

    Ahoj Nellyy, prosim Ta, v com presne spocivala Tvoja asymetria a do akej miery bola viditelna?
    Ja som 3 tyzdne po operacii a od zaciatku mam medzi prsnikmi rozdiel tak pol az jedno cislo-su pekne, len sa bojim, aby mi take neostali:( Ono to totiz vidiet aj pod trickom v podprsenke, nielen na holo. Dakujem!

  • Anonymné
    Sara
    19. 3. 2013

    Dobry den,
    som 5.den po augmentacii a uz hned v den po operacii bolo vidiet, ze mam jeden prsnik o dost vacsi, akoby okruhlejsi a nizsie polozeny, nez druhy.
    Svoje prsia som mala relativne rovnake - s nepatrnym rozdielom.
    Je mi jasne, ze na riesenie podobnych veci je este velmi priskoro, no zaujima ma, ci bezna asymetria pred operaciou moze po vlozeni implantatov sposobit viditelny rozdiel medzi prsnikmi?
    Dakujem!

  • Anonymné
    adela97286
    24. 5. 2012

    Dnes som bola na kontrole u svojho operatéra a keď som sa ho opýtala, či sa ešte nejako môže meniť výzor prsníkov, povedal mi, že ešte môžu pracovať, ale vraj to, že prsník s okrúhlym implantátom sa mi zdá menší a vyššie položený, to je len kvôli deformite hrudníka a že sme v podstate dosiahli, čo sme chceli - teda aby boli bradavky v jednej úrovni a že mám prsia predsa len väčšie. Vraj s tou deformitou už nič iné nenarobíme. Lenže žiaľ ja som sa tešila hlavne na to, že ich budem mať konečne rovnaké alebo aspoň že nebude ten rozdiel taký do očí bijúci (nečakala som, že aj po operácii bude každý iný nielen veľkosťou, ale aj tvarom).

Informácie zverejňované na portáli Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť konzultáciu pacienta s lekárom. Estheticon.sk nie je zodpovedný za produkty alebo služby ponúkané odborníkmi.

Radi Vás vypočujeme
Zapojte sa do diskusného fóra Estheticon. Chýbate nám tu!
Reklama