Augmentácia B-lite implantáty

Anonymné
Helen
Bratislava · Vytvorené: 13. 11. 2023 · Posledná odpoveď 1. 12. 2023

Ahojte, nájde sa tu niekto, kto má B-lite implantáty anatomické? Zaujímalo by ma, ako vyzerajú, keďže majú okrúhlu základňu. Som obj na reoperáciu a po anatomických Eurosilicone idem do B-lite….Ďakujem

9 komentárov

Reklama
  • Anonymné
    MagMil
    1. 12. 2023

    Dakujem:-) ano mam extra vysoky profil. Ja som to nechala uplne na lekara, pomeral si, a v den OP sme si to este raz upresnili, a ze chcem vacsie ako bol povodny navrh:-) a odhadol to myslim dobre. Uplne chapem tvoje obavy, tiez som bola nervozna co z toho bude a nech si to nemusim zopakovat:-) Drzim ti silno palce nech to dopadne podla tvojich predstav!:-) a nepodcen nosenie pooperacnej podprsenky, ja som ju nosila 9 tyzdnov a potom bezne ked som bola len doma a tiez na noc.

  • Anonymné
    Helen
    25. 11. 2023

    Kraaaaasne, naozaj👌👌
    Vkusné, prirodzene, nie malé, ani zbytočne veľké.
    Ty mas extra vysoký profil?
    Tým, že ja chcem “obyc” vysoký, tu základňu budem mat o čosi väčši priemer ako ty.
    Ufff, bojim sa výsledku, aby to bolo ok🙈

  • Anonymné
    MagMil
    24. 11. 2023

    Nahravam postupne

  • Anonymné
    MagMil
    24. 11. 2023
    Najlepší komentár

    Posielam foto

  • Anonymné
    MagMil
    24. 11. 2023

    ano chapem, mne sa to tiez nepaci ked to tam maju vsadene ako 2 do oci raziace knedle a vies to vytlacit aj podprsenkou ak treba. Jasne, cez vikend sa pohram s fotkami a vlozim ti sem ak ti to pomoze v predstave:-)

  • Anonymné
    Helen
    24. 11. 2023

    Ďakujem,si zlatá…bolo skvele,keby si vedela na okuk nejakú fotku 🙏
    No,ja chcem určite menšie,než mám,akurát sa bojim,že sa mi to bude máliť v hornej časti…a zas,tie klasické gule na mňa ee.
    Čo sa týka,že sa ti pri ležaní rozlejú,to aj klasické impl a možno aj viac.
    Ja mám mať s polyuretanovym povrchom,že tie držia lepšie na mieste.

  • Anonymné
    MagMil
    24. 11. 2023

    ahoj, no to je tazka tema, ono ked to mame urobene tak sme z toho paf a casom by sme prijali aj nieco ine, pozerame, porovnavame...
    Kazdopadne neviem to porovnat s inym implantatom nakolko som doteraz ziaden nemala. Urcite vela zavisi od vysky a telesnej stavby a z coho sa vychadza. Ja mam 176 cm, osobne som spokojna po zakroku, ale... viem si teraz kludne predstavit mat vacsie a mozno gulate a vacsi objem aj hore/vyssie... Viem co myslis, teraz baby preferuju aby to proste bolo vidiet, ze maju tie prsia urobene a vysoko. Co sa tyka tvrdosti ci makkosti, menilo sa to, teraz po roku je to take akurat, nie ze uplne tvrde, ze sa s tym neda dako pracovat trebars do podprseniek ale ani prilis makke co mne vyhovuje a ano, nosim podprsenky bez kostic od Victorias Secret, tymi to napumpujes az po krk:-D Ale kludne uz nosim veci aj bez podprsenky a tiez to vyzera dobre, prirodzene len teda nie su hore tak vysadene. Jedine co mi trochu vadi, ze ked si lahnem na chrbat tak sa to dako strati a rozleje. Neviem ci tie gulate sa tiez tak rozlievaju alebo drzia na mieste.
    Inak pocitivo ok, nic co by nejak extra vadilo, niekedy je to trochu ostara s vyberom oblecenia a netrufam si lahnut uplne na brucho. Pokusim sa nahrat foto.

  • Anonymné
    Helen
    16. 11. 2023

    Ahoj…ďakujem🤗
    Ja mám plánovaných 500cc….zaujíma ma, ako si s nimi spokojná, či nie sú príliš tvrdé a hlavne,či v hornej časti nie sú až príliš ploché?…dajú sa “vytlačiť” podprsenkou kúsok vyššie tak, ze hore objem?
    Mám teraz obyc anatomy-úplne mäkké, tie majú trochu objem aj vo vrchnej časti.
    Videla som na fotkách len zo dvoje anat.b-lite a prišli mi také viac “prirodzene”, než ostatne anatomy 🙈
    Väčšinou vidieť na fotkách guľaté implantáty🤷‍♀️

  • Anonymné
    MagMil
    16. 11. 2023

    ahoj, ja mam B-lite anatomicke 545 ml, co by si chcela vediet? Mam 1. augmentaciu v zivote a rovno som volila tieto implantaty, som rok po zakroku vr. upravy 1 prsnika a vkladane pod sval cez dvorce.

Informácie zverejňované na portáli Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť konzultáciu pacienta s lekárom. Estheticon.sk nie je zodpovedný za produkty alebo služby ponúkané odborníkmi.

Radi Vás vypočujeme
Zapojte sa do diskusného fóra Estheticon. Chýbate nám tu!
Reklama