Cítim, že sa mi hýbe implantát v prsníku

Anonymné
simonka1701
Trnava · Vytvorené: 20. 9. 2015 · Posledná odpoveď 28. 9. 2015

Dobry den. Pri predklone a pri jemnom pritlačení pŕs k sebe citim, ze sa mi hýbe implantát a v nom aj tekutina. Je to dost nepríjemný pocit. Stáva sa to len v jednom prsníku, druhy drzí dobre. Som 8 mesiacov po OP a veľmi sa bojim. Z coho to moze byt? Trvá to 3 dni. Pred tym som nic necítila.

8 komentárov

Reklama
  • Anonymné
    ibe_7474187
    28. 9. 2015

    Polyuretánová pena na povrchu implantátu je jednoliata, všade rovnaká, bez preliačenín a hrbolčekov, ako je to pri textúrovaných implantátoch. Na pohmat je teplá a jemná približne ako kozmetická hubka, takže na dotyk a aj viziuálne pôsobí prirodzenejšie, väčšinou je ťažko rozoznať že ide o implantát.

    S pozdravom,
    Igor Bobák, SILIMED.

  • Anonymné
    NINA204211
    27. 9. 2015

    Momentálne som tehotná a keď po dieťati pôjdem na výmenu, určite zvažujem spomínané polyuretánové implantáty, kedže počúvam ohľadom toho len samé pozítiva... :) ale som spokojná aj s Eurosiliconami, sú super mäkkučké, prirodzene vyzerajú a sú prirodzené aj na dotyk... oproti mojim kamarátkam, ktoré majú napríklad Nagor... problémom pretočenia bolo, že som tam mala veľa miesta a mala som tam mať o niečo väčšie impantáty, čo som pôvodne aj chcela, ale lekár mi dal 325 ako maximum... škoda...

  • Anonymné
    ibe_7474187
    25. 9. 2015

    Spomínaná značka nevyrába polyuretánové implantáty.

    S pozdravom,
    Igor Bobák, SILIMED.

  • Anonymné
    NINA204211
    25. 9. 2015

    Mám okrúhle Eurosilicony81, veľkosť 325ml ...

  • Anonymné
    ibe_7474187
    24. 9. 2015

    Teoreticky sa to môže stať pri každom implantáte, prakticky sa to stáva pri polyuretánových implantátoch najmenej. 3 týždne až 6 mesiacov po augmentácii sa prsné tkanivo fixuje na polyuretánové mikrovlákna na povrchu implantátu, po tomto období sa polyuretánový implantát zvyčajne neuvoľní, nepretočí, neopustí miesto a neklesne natoľko ako textúrovaný implantát.

    S pozdravom,
    Igor Bobák, SILIMED.

  • Anonymné
    Nani28
    23. 9. 2015

    ake mas implantaty ak sa mozem spytat? a toto sa moze stat pri akychkolvek implantatoch? dakujem

  • MUDr. Dušan Guba PhD. MPH

    · 22. 9. 2015

    Prajeme Vam dobry den,
    Jemny pobyh implantátu v ramci jeho puzdra je mozny , rozhodne by nemal byt spojený s neprijemnými pocitmi ( spravidla po 3-4 mesiacoch od operacie žena prestáva registrovať prsníky po augmentácii) . Je namieste vysetrenie operaterom, ak mate pocit volnej tekutiny, je vhodne usg vyšetrenie prsnikov.
    S pozdravom, Dr.Guba, ULK, Bratislava.

  • Anonymné
    NINA204211
    21. 9. 2015
    Najlepší komentár

    Dobrý deň... mne sa po 10tich mesiacoch po operácii ľavý implantát z ničoho nič v spánku pretočil ... tiež som sa bála, čo to je, zrazu sa zobudím a prsník úplne iný... šla som s tým k môjmu lekárovi a povedal mi, čo je vo veci, vraj sa ten implantát dobre nevzrástol a preto sa pretočil... dal mi ho doslova šmahom ruky do pôvodného stavu a upozornil ma, že sa to ale môže ešte stať... tak som ešte dva týždne nosila pooperačnu podprsenku a odvtedy už ale chvalabohu vôbec nič ( je tomu už vyše roka ) a písala som aj sem na portál, či už to je v poriadku, kedže sa to viac nezopakovalo a viac lekárov mi napísalo, že už si ten implnatát to svoje miesto našiel a pravdepodobne je vzrastený... tak ma napadlo, či aj vy nemáte podobný problém s tým vzrastením, kedže píšete, že sa Vám hýbe...

Informácie zverejňované na portáli Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť konzultáciu pacienta s lekárom. Estheticon.sk nie je zodpovedný za produkty alebo služby ponúkané odborníkmi.

Radi Vás vypočujeme
Zapojte sa do diskusného fóra Estheticon. Chýbate nám tu!
Reklama