Dekolt

Anonymné
Veronka
Košice · Vytvorené: 10. 10. 2016 · Posledná odpoveď 14. 10. 2016

Ahojte šťastné ženy nových kriviek :)

Som 4.deň po zákroku a mam pocit ze mam prsia ďaleko od seba. Lekár mi na poslednej kontrole (dnes) povedal,že mám ešte opuchnutý dekolt ale nejako som nepostrehla,že ci sa mi medzera zmenší. Viete mi prosím Vás napísať Vaše skúsenosti ? Implantát mám okrúhly vysoký profil.

Ďakujem pekne

6 komentárov

Reklama
  • Anonymné
    Veronka
    14. 10. 2016

    On Ti určite vyberie take aby boli dobre k tvojej postave. Ja som mu povedala svoju predstavu a verím mu,že vie čo robí.

  • Anonymné
    mdd
    14. 10. 2016

    a na tej konzultacii si vedela hned aky tvar budeš mat po?
    a dočitala som na nete že pravdepodobne je iste že po kojení treba korekciu :(

    takeeto by som chcela OO ;)
    asi panovi doktrorovi ukazem nejake obrazky že takto :D

  • Anonymné
    Veronka
    14. 10. 2016

    Ahoj, no mňa to vôbec nebolelo. ? Čakala som bolesť ale bolo to v pohode. Prvé dni boli pre mňa ťažké kvoli tomu,že som musela ležať na chrbte. A ja som zvykla spať na boku alebo na bruchu. ? skôr som cítila tlaky pri zmene polohy. Keď som si isla sadnúť a začala pôsobiť gravitácia tak som pocítila ako keby pálenie v prsníkoch. Operáciu som mala vo štvrtok. Piatok som bola doma. V nedeľu som sa sama sprchovala. A dnes v piatok som si sama umývala vlasy a aj sušila. Foto ti pošlem si správy

  • Anonymné
    mdd
    14. 10. 2016

    dievčence gratulujem Vám :)
    fotodokumentaciu nemate nahodou niekde zverejnenu?
    idem o týžden na konzultaciu a mam trochu strach že to nebude take ako si predstavujem a že to bude nenormalne bolieť :(

    bolelo to hrozne moc?

    Ďakujem .. krásne prsia prajem ;)

  • Anonymné
    Veronka
    11. 10. 2016

    Ahoj, ďakujem za tvoju odpoveď ? už som kontaktovala aj svojho lekára,ktorý mi povedal,že s odstupujúcim opuchom pôjdu prsia viac k sebe. Tak som kľudnejšia a veľmi sa teším na finish ???

  • Anonymné
    Mima1122
    11. 10. 2016

    Ahoj, ja som 3 týždne po operácii ale prsia mam bližšie ku sebe ako som ich mala hned po operácii, takze ako to odpucha tak sa asi pomaly ku sebe približujú ?

Informácie zverejňované na portáli Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť konzultáciu pacienta s lekárom. Estheticon.sk nie je zodpovedný za produkty alebo služby ponúkané odborníkmi.

Radi Vás vypočujeme
Zapojte sa do diskusného fóra Estheticon. Chýbate nám tu!
Reklama