dovolenka po operacii

Anonymné
Jazmina
Bratislava · Vytvorené: 16. 4. 2010 · Posledná odpoveď 20. 4. 2010

Ahojte, chcela by som sa spytat, ako dlho budem nevladna po operacii. Uz mam naplanovany zakrok ale neviem na kolko dni si mam zobrat dovolenku po operacii... Robim v administrative, nic narocne, takze moja praca spociva v tom, ze 8hodin sedim za PC, do prace chodim busom ale sem tam aj autom cca 1hodka, sama soferujem. Prosim poradte mi. Staci mi aj tyzden byt doma alebo viac? Jedna kamaratka mi povedala, ze aj mesiac ale to sa mi zda az moc, aby som sa z domu mesiac nepohla a v robote by to asi neprezili :) dakujem

4 komentáre

Reklama
  • Anonymné
    n3lk4
    20. 4. 2010

    ja som mala neuveritelne bolesti, nemohla som ist s MHD asi mesiac... ked som po dvoch tyzdnoch skusila ist elektrickou a trolejbusom tak som vystupila s placom a isla taxikom domov a sa mi to este zhorsilo... tak som isla domov taxikom... a soferovala som po tych dvoch tyzdne manualnu prevodovku trochu odtiazne ale po mesiaci som bola uplne fit... cize aj MHD uz som isla

  • Anonymné
    barbora10
    20. 4. 2010

    myslim,ze soferovanie by si mala zvladnut.je to velmi individualne,ale mam kamaratky,ktore uz po tyzdni soferovali.ja s tym skusenost nemam,lebo nemam vodicak:-(((po tych dvoch tyzdnoch soferovat asi pojde.a ak mas automat,tak to by bolo najlepsie.

  • Anonymné
    Jazmina
    17. 4. 2010

    a co s tym soferovanim? kedy mozem zacat soferovat, vies mi poradit prosim ta? dakujem

  • Anonymné
    barbora10
    17. 4. 2010

    ahoj.rataj tak dva tyzdne.po tych dvoch tyzdnoch si uz urcite schopna vykonavat tvoju pracu.len ta cesta autobusom bude asi narocnejsia,lebo treba davat este pozor,aby ta v autobuse ludia nedrgli,nepritlacili.ale myslim,ze po tych dvoch tyzdnoch to zvladnes.ale ak mozes,tak ja osobne by som brala dovolenku tri tyzdne.

Informácie zverejňované na portáli Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť konzultáciu pacienta s lekárom. Estheticon.sk nie je zodpovedný za produkty alebo služby ponúkané odborníkmi.

Radi Vás vypočujeme
Zapojte sa do diskusného fóra Estheticon. Chýbate nám tu!
Reklama