Ahojte silikónky a budúce silikónky :-) Čaká ma zväčšenie pŕs 21.03.2019 a potrebovala by som vedieť či je možné pri rekonvalescencii čerpať tie 2 týždne PN-ku. Niekto povie, že áno, niekto zase že nárok nemám. Ale nemocenské mi zamestnávateľ aj ja platím čiže logicky by som mala mať nárok. Zaujímali by ma Vaše skúsenosti - čerpala niektorá z Vás PN-ku po augumentácii? Ďakujem :-)
neboj sa. AK tie prsia chceš, nenechaj sa odradit. lekar ti určite poradi nejake analgetika. Kludne sa ho na nejake opytaj
viete mi niekto poradit ako sa zbavit strachu z bolesti po plastickej operacii? Ako sa to rieši? AKo je to s analgetikami? Počula som o pumpičke, da sa na to použit?
Dobrý den Lola,
na estetické operace nelze vybírat nemocenskou, pokud nemáte indikovanou operaci na pojišťovnu. Musíte si vzít u zaměstnavatele dovolenou.
S přáním hezkého dne,
Motiva
Informácie zverejňované na portáli Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť konzultáciu pacienta s lekárom. Estheticon.sk nie je zodpovedný za produkty alebo služby ponúkané odborníkmi.