Ahojte, mám navrhnuté implantáty Mentor 420 ml, anatomické, stredný profil. Mám 173 cm a 63 kg. Mávala som 75-80 B po kojeniach, podprsenky veľké. Zvažujem 375 ml, trošku sa bojím či 420 ml nie je veľa. Ďakujem.
Veľkosť mám 80 C/D.
Ahoj no ja tiež už dobre s rukami už môžem skoro všetko ale som ešte doma spávam stále na chrbáte to je najťažšie sem tam sa dám na chvíľočku na bok.Ale prsia mam stále mierne citlivé a bradavky veľmi . Včera som si skúšala
nejakú podprdu ze akú veľkosť budem potrebovať.75D ty sa máš ako?
Celkom dobre, 22.mám kontrolu po 6. tyždňoch, každým týždnom sa mi rozsah pohybov zlepšuje, už sa pomaly vraciam do normálu. Dávno som už fit, ale cvičiť by som si ešte netrúfla.. Aj keď by som rada. :) Ty ako?
Ahoj ako sa ti darí doma.po operácii?
Určite sa nemusíš báť .potom daj info:)
Super, tak snáď to aj u mňa dobre dopadne, čaká ma to 29.11. ? držím palce, nech sa všetko pekne hojí ?
Bola som aj ja 21.10. Držím palce nech všetko dobre dopadne .A áno starostlivosť na klinike je super.
Mám aj dosť precitlivelé bradavky, aj takú akoby povrchovú bolestivosť na dotyk a pod prsiami som si dnes všimla, že mám akoby väzovový pásik a je to bolestivé na dotyk. Mám to na oboch stranách, nevidno to, len keď si akoby natiahnem kožu. :) Neviem či si niekto také niečo všimol.. Opýtam sa na kontrole a myslím, ze tá bolestivosť ešte chce čas..
Ahoj ...ja som bola na operácii 6.10. 2021....implqntary mam presne ako ty...mam alr trocha obavu lebo ja ich stale citim popri tom ma strasn4 svrbia a kozu mam taku bolavu.Zaujimalo by ma ako sa ty citis ... niekto kyo je v presne takej situacii ako ja. ĎAKUJEM za odpoved
Dala som si 420 ml a tiež som spokojná. ;)
Mám 445ml a vôbec nie sú veľké.
Meriam 174 cm, 58kg.
Ak si zvládla pôrod, tak je to malina. :)
Zle sa vstáva a líha a pobolieva to a tlačí podprsenka, ale dá sa to prežiť.
Výsledok uvidím na kontrole na 10.deň. ?
Ahoj ? závidím, mňa to čaká v novembri, aj keď mám už za sebou jeden cisarák, ale strašne sa toho bojím, anestézy aj bolesti ? držím palce, nech sa všetko pekne hojí ?
Informácie zverejňované na portáli Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť konzultáciu pacienta s lekárom. Estheticon.sk nie je zodpovedný za produkty alebo služby ponúkané odborníkmi.