9 mesiacov po augmentacii. Základ polky. Miery 60kg a 169cm Zväčšené mentor anatomické 485ml v obidvoch rovnako.
Ľavý prsník je v hornom póle bez objemu, vyfúknutý. Spodný pól chýba. Prsník je dosť do špice a smeruje celý nadol. Je na pohľad menší. Druhý prsník je OK, tak ako má byť. Páči sa mi. Ľavý prsník sa mi nepáči absolútne. Čo s stým dá robiť okrem reoperacie? Stáli má veľa peňazí a s výsledkom nie som spokojná.
Aj ja som tak mala augmentaciu s modelaciou a som 15 tyzdnov po dnes som zvedava co povie ?♀️
Ja som mala augmentaciu s modelaciou a momentalne je to uz 11 tyzdnov. Poslem zajtra.
Zdravim ja idem na kontrolu zajtra a stale sa mi nezmenil poslem vam aj ja poslete mi do sukromnej spravy?Aspon uvidime ci to mame rovnake a som zvedava co mi zajtra povie kolko ste po operacii?
Zdravim, chcela by som sa spytat ze ci sa vam vyriesil problem, ktory ste napisali. Ja mam takisto jeden prsnik Ok a ten druhy je horna cast moc vypukla a v jeho spodnej casti skoro nic nie je...
Dobrý deň ako ste to riešili s tým ľavým prsnikom lebo aj ja mám tak y problém he ľavý je vypukli hore dole nič a pravý je super ako moj ?♀️
Informácie zverejňované na portáli Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť konzultáciu pacienta s lekárom. Estheticon.sk nie je zodpovedný za produkty alebo služby ponúkané odborníkmi.