Ako postupovať, pokiaľ nie som spokojná s výsledkom operácie zväčšenia prsníkov? Po akej dobe od operácie je tvar a veľkosť prsníkov už definitívny?
Prvýkrát ma operoval dr Tu na a nemala sim žiadny problém 8 rokov neviem prečo sa toto stalo teraz ale bola som inde nechcem tu dávať negatívnu recenziu . Stalo sa a asi by sa to stalo aj inde. Ktovie aky tam bol stav po14 rokoch aj tkanivá aj celkovo verím že sa to napraví . Ale asi budem voliť - resp pytat aspoň časť peňazí a dám si to preč
Az teraz do tretice, ich chce davat pod sval??? To uz mal na druhykrat. Akoto ze to nespravil teraz? ?
Presne to teraz chce urobit podat ich pod sval no nerozumiem tomu ako
Mal som tiez vlnky po mojej prvej operacii ale pod prsiami. Uplne struny natiahnute, strasne skarede to bolo. Ale potom som to mala masirovat a mne to uplne zmizlo, a prsia zmakli. Vraj su to nejake kalcifikaty v tkanive. Ale neviem ci by toto pomohlo tebe.
Mala som dojem, ze ti to mali dat pod sval, a tam taketo problemy ako kapsularna kontr. alebo neprijatie implantatu su uplne mizive. Kam ti to dali nakoniec?
Riesila som a sam uznal ze necakal takuto velku komplikaciu. Cim dlhsie od operacie tym vacsie vlnky takze mam ist na druhu operaciu.dam si to len vybrat.uz som si bolesti uzila dost
Riesila si to s operaterom?
Nejedna sa tiez len o prechodny stav?
Pa
Dobry den pan doktor a ked je pacientka zohavena je, povinny operater opravu urobit,bezplatne?
Niekedy sú ženy nespokojné trochu "priskoro". Ja som bola síce na zmenšení, no mám 3 priateľky, ktoré boli na zväčšení a jedna z nich bola veľmi nespokojná. Prsníky boli nesúmerné a jazvy vraj hrubé. No prístup jej lekára bol super, doporučil jej trpezlivosť, až všetko odoznie /opuchy, zhojenie jaziev a tzv. sadnutie implantátov. Bola vtedy naštvaná a nešťastná, no dala si povedať. Dnes je dva roky po zákroku a je veľmi spokojná. Všetko sa upravilo. Niekedy treba dať tomu čas a byť trpezlivá.
Pri nespokojnosti je najlepšie konzultovať operujúceho chirurga a hľadať riešenie. Ak sa žena nechá operovať, iste má v daného chirurga dôveru a je dôležité mu dôverovať aj potom. Väčšina problémov má riešenie a pri dobrej spolupráci chirurga s pacientkou sa toto riešenie podarínájsť a uplatniť.
Chiramed plastická a estetická chirurgia
Nespokojnost a komplikacie je treba zacat riesit s tym kto operoval. Podla druhu nespokojnosti je nutne zvazit dobu korekcie zvycajne to byva pol roka od povodnej operacie.
MUDr. Vlastibor Minarovjech
ESTETIC CLINIC
Informácie zverejňované na portáli Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť konzultáciu pacienta s lekárom. Estheticon.sk nie je zodpovedný za produkty alebo služby ponúkané odborníkmi.