Nevydarená augmentácia prsníkov

Anonymné
Janinka69
Bratislava · Vytvorené: 4. 2. 2014 · Posledná odpoveď 10. 2. 2014

Dobrý deň, ja by som poprosila o radu, aký by mal byť postup ak si chcem dať implantaty vybrať a dať upraviť kožu, pretože aj ked som po druhej augmentácii - prvá nevydarenà pre nezvládnutie zo strany chirurga, druhou zachraňovali čo sa dá, lenže výsledok po roku a pol je pre mňa neprijateľný z hladiska estetickeho - tzn. jazvy okolo dvorcov sú stále stiahnuté, bradavky asymetrické ako velkostou tak aj tvarom a taktiež asymetria tvaru prsnikov, jeden vyššie, druhý nižšie. Problém je v tom, že už zo zúfalstva a nedôvery k chirurgom neviem, na koho sa obrátiť. Prečítala som si inde a aj tuto rôzne názory a spm bezradná, ozve sa niekto ? Ďakujem

1 komentár

Reklama
  • Anonymné
    Angelika215240
    10. 2. 2014

    Ahoj. Tiež si prechádzam všetkými problémamy ako Ty.Mám tiež dve augumentácie za sebov a nakonec som si musela dať vybrať obidva prsníky pretože mám stále problémy a už som bezradná a zúfala. Chodím od pl. chirurga ,gynekologa a sonografie stále na vyšetrenia. Tretí krát mi narezával ľavý prsník a doslova mi vyšplechlo 800 ml tekutiny a od tedy stále dookola. Bola by som rada keby si mi napisala na moj email viac by sme sa porozprávali a určite by sme niečo vymysleli čo by nám pomohlo. Ďakujem.

Informácie zverejňované na portáli Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť konzultáciu pacienta s lekárom. Estheticon.sk nie je zodpovedný za produkty alebo služby ponúkané odborníkmi.

Radi Vás vypočujeme
Zapojte sa do diskusného fóra Estheticon. Chýbate nám tu!
Reklama