otazky

Anonymné
Lucy
· Vytvorené: 1. 11. 2010 · Posledná odpoveď 11. 7. 2013

Dobry den, mam par otazok. Rozmyslam o operacii prsnikov, ale uz od detstva mam problemy s chrbticou, dost sa aj hrbim a bojim sa ze po vlozeni mplantatov to bude este horsie a ze ma to bude boliet. tiez mam jeden prsnik vyssie a druhy nizsie, nie je to teraz az tak vydiet pretoze mam male prsia jednotky, ale bojim sa ze ked mi vlozia vacsie implantaty bude to dost poznat. Zijem v zahranici, a preto planujem operaciu tu, ale zaujima ma ak nahodou pridem naspat na slovensko po operacii, a budem potrebovat vysetrenie, mozem navtivit ktorehkolvek chirurga a ten ma vysetri aj napriek tomu ze ma neoperoval? A este jedna otazocka ake vysetrenia potrebujem pred operaciou? Musim prestat fajcit (a ako dlho pred operaciou) Dakujem za odpovede a ospravedlnujem sa za to mnozstvo , pekny den :)

52 komentárov

Reklama
  • Anonymné
    ZGZ
    11. 7. 2013

    kožu máš dávno zahojenú :)))...a implantaty...daaaleko od koze...kludne si ich ohoľ alebo vytrhaj...ved to sa ti nic nemoze stat....

  • Anonymné
    ZGZ
    11. 7. 2013

    ano :) aj ja som to tak mala...a potom to zrazu zmizlo...za tyzden dva...Jeden som mala ovel vacsi a straasne citlivy..vlastne necitlivy :). Strpnuty..hlavne bradavky a dvorce...bolo to dost bolestive. Ale uz je to ok...som 7tyz po...a je mi super...nic ma uz neboli, su este trosku necitlive ked si dam po celom dni dole podprdu (normálnu s vystuzou a kosticami)...

  • Anonymné
    ZGZ
    11. 7. 2013

    Na splatky robia prsia v Interklinik :)...len tam tusim...Daj si ich do google...je to super klinika..drzim palce :)..ja som už 7tyzden po...bola som v KE..odporucam :)

  • Anonymné
    ZGZ
    11. 7. 2013

    Do solária môžeš ísť kľudne aj po 3-4 týždňoch, ale pozor na jazvy!. Na hrubo natrieť min. 50faktorom alebo prsia vobec neopalovat....ak nechces aby ti ostali skarede cervene jazvy :)....
    Co sa tyka antik....moja kamoska ju zacala uzivat na dalsi cyklus...teda ked jej zacal menzes...ale pre istotu bude lepsia odpoved lekara :)..len to tu trosku trva..tak tom odpovedala aspon takto ako to viem ja :)...drim palce

  • Anonymné
    michala1212
    30. 6. 2013

    baby,
    poculi ste o popradskych klinikach

    Meleté s.r.o alebo MUDr. Eva Potocká CSc. ?

    nemate niekto skusenosti?

  • Anonymné
    Betka
    6. 11. 2012

    Tala65,
    ja som mala nieco nasetrene a zvysok som urobila tak, ze namiesto rekonstrukcie bytu som dala "zrekonstruovat" seba :)
    Drzim palce, nech sa ti podarí čo najskôr nasetrit.

  • Anonymné
    tala65
    6. 11. 2012

    ved ano mas pravdu
    len ta cena eče musim šetrit:-)))

  • Anonymné
    Betka
    6. 11. 2012

    Tala65,
    samozrejme, ze je to omnoho lepsie ako implantaty. Keby som to mala opisat zjednodusene, predstav si, ze z jednej casti tvojho tela (zadok, boky, brucho, stehna,...) ti zoberu a daju inde (do prsnikov). Takze vlastne lekar pracuje iba s materialom, ktore pochadza z tvojho tela - s tvojimi vlastnymi bunkami. Ziadna umelina, ale iba kvalitny prirodny material - tvoj vlastny :)
    Zväcsenie prsnikov nie je nutne opakovat. Iba zeby si casom chcela este väcsie.

  • Anonymné
    tala65
    6. 11. 2012

    takže mysliš že je to omnoho lepšie ako implantaty a kolko by to malo vydržat to netreba už opakovat??

  • Anonymné
    Betka
    6. 11. 2012

    Tala65,
    cele ma to vyslo 6000 eur, ALE: je to nieco ako "balik sluzieb. Zaplatila som fixnu sumu a v nej je komplet vsetko: vstupna konzultacia, vysetrenia + sono prsnikov, liposukcie, samotne zväcsenie prsnikov, specialna bielizen, kontroly, skratka vsetko. Niekde pri zväcsovani poprsia vyslednu sumu skladaju z jednotlivych ciastkovych cien, ako ked cestovky rataju ceny zajazdov: zakladna cena a k nej taky priplatok, onaky priplatok, poplatok za to, za hento a v konecnom dosledku je vysledna cena ovela vyssia, ako ta, ktoru povodne uvadzaju v cenniku. Ja som v MedicomVIP zaplatila pevnu sumu (zaloha a doplatok) a uz mi nebudu uctovat nic navyse. A co ma predovsetkym ovplyvnilo pri vybere kliniky, je vyuzitie kmenovych buniek, na ktoru sa specializuju - ine metody ani nerobia, iba tuto. Aj ked mam nove prsia, stale su moje vlastne a nemam ziadne umele "vypchavky", ktore kazdy rozozna uz na prvy pohlad a aj tak by mi ich na 80% museli vybrat. Okrem toho ziadna narkoza, ani rezanie skalpelom (ked mi pred 2 rokmi v lete operovali "slepe crevo", ostala mi po nom skareda jazva, z narkozy som po prebudeni vracala a dostala som este aj zimnicu).
    Tala65, pozri si ich stranku a kludne im zavolaj na hotline, alebo posli mail. Naozaj su dobri a ja som teda dost prieberciva :)

  • Anonymné
    tala65
    5. 11. 2012

    možem sa spyta aka je cena tohto zakroku?

  • Anonymné
    Betka
    5. 11. 2012

    Janulka71 :)
    Na klinike MedicomVIP pri takomto zakroku naozaj nie je nutna celkova narkoza. Ja mam od nich "nove" prsia, cca dvojtyzdnove, a cely zakrok bol iba s lokalnymi anestetikami. Tiez som mala problem s nesumernymi prsiami (uz od zakladnej skoly) a silikony u mna nepripadali do uvahy kvoli problemom s imunitou.
    Zväcsenie poprsia kmenovymi bunkami ti mozem len odporucat. Radsej este raz absolvovat takyto zakrok, ako si nechat vrtat zuby :D
    Ja som s touto klinikou nanajvys spokojna. Vsetko islo ako po masle a do svadobnych siat budem mat nielen pekne prsia, ale aj stihlejsi driek :)

  • Anonymné
    janulka71
    1. 11. 2012

    dobry den, pan doktor Simkanin. pozrela som si stranku vasej kliniky Medicom VIP a musim uznat, ze sposob pouzitia kmenovych buniek na zväcsenie poprsia ma zaujal. o.i. mam dost nesumerne a rozne velke prsniky. mam obavy z toho, ze silikony by tento moj problem nevyriesili, kedze ja potrebujem prsia aj "opravit" tak, aby vyzerali prirodzene. naozaj nie je nutna celkova narkoza? mam s nou zle skusenosti, absolvovala som dve operacie a vzdy mi bolo po nej velmi zle a par dni ma bolela hlava.
    vopred dakujem za odpoved.

  • MUDr. Martin Šimkanin

    · 31. 10. 2012

    Dobrý deň, Lucy.
    Odporúčam Vám do pozornosti možnosť zväčšenia prsníkov Vašimi vlastnými kmeňovými bunkami a teda bez nutnosti použitia silikónových implantátov.
    Naša klinika modernej liposukcie Medicom VIP sa špecializuje výlučne na tento spôsob, pri ktorom odpadajú také veci, ako napr. celková narkóza, niekoľkodňová hospitalizácia, pooperačné jazvy a mnohé ďalšie, ktoré sa vyskytujú pri používaní implantátov.
    Bližšie informácie o takomto zväčšení poprsia nájdete.

    S pozdravom a prianím pekného dňa

    MUDr. Martin Šimkanin
    Medicom VIP
    Bratislava

  • Anonymné
    nellyy
    25. 10. 2012

    Ahoj Janka, ak môžem pripojím sa k odpovedi. Ja mám jeden prsník zase padnutý a tiež tým pôsobí menšie. Priznám sa, že ma to veľmi mrzí, ale asi do toho nebudem rýpať, aby sa niečo pri reopke nepokazilo a čo ak náhodou potom nebude rekonvalescencia taká úspešná ako bola teraz. Čo sa týka výmeny implantátov za menšie, budeš musieť potom podstúpiť aj korekciu prsníkov....

  • Anonymné
    anonym160899
    25. 10. 2012

    Ahoj. Rada by som sa spýtala akú značku implantátov máš a aký tvar. Ja som bola na operácii v r. 2010 a dnes mám jeden prsník tak výrazne posunutý, že s tým musím dačo robiť. Tým že sa dosť posunul do stredu vyzerá menšie. Som nešťastná lebo sa bojím že sa spustí séria operácií na čo nemám ani chuť ani čas. Mám 3 deti. Ja mam eurosilicone okrúhle a počula som že práve tie sa často posúvajú. Všetky deti som mala pred operáciou a ani som neschudla tak neviem čo to spôsobilo. Mimochodom hľadám chirurga ktorý by mi vedel ochotne poradiť ak by som mala podstúpiť výmenu implantátov dnes by som uprednostnila menšie. Teraz mám 300.Ja som stále chcela 200 ale nechala som sa ovplyvniť. Ďakujem JANKA

  • INTERKLINIK, s.r.o.

    · 24. 1. 2011

    Dobry den,

    nasa klinika v Bratislave INTERKLINIK Vam ponuka bezplatne a nezavazne konzultacie s plastickych chirurgom, ktory Vas namera a vsetko Vam vysvetli.

    V pripade zaujmu o konzultaciu s plastickym chirurgom nas kontaktujte na doleuvedenom cisle.

    S pozdravom,

    team INTERKLINIK

  • MUDr. Jaroslav Hirňák

    · 24. 1. 2011

    Dobrý deň.
    Vaša otázka a ďalšie údaje,ktoré uvádzate sa navzájom popieraju,resp.sú v rozpore.Optimálne zvetšenie prsníkov vychádza predovšetkým z pomerov na hrudníku a prsníkoch samotných.Je optimálne,keď tieto predpoklady sú v súlade s predstavami pacientky.Vy ste sa nejakým zposobom /pravdepodobne už na základe konzultácie/ dopracovala k želaniu - zvetšiť prsníky implantátom velikosti 350g.Z toho sa dá približně usudzovať na nadobudnutú velikosť,domnievam sa cca D.Či je to vhodné,dá sa rozhodnúť pri vyšetrení prsníkov.Pokiaľ by ste sa rozhodla pre naše pracovisko,možete sa objednať na konzultáciu telefonicky - recepcia kliniky.Budeme sa tešiť.Majte pekný deň.
    MUDr.Jaroslav Hirňák

  • Anonymné
    bambulka50794
    24. 1. 2011

    ja by som sa chcela opytat kolko je optimalne zväčšenie? ja mam teraz 75B a chcem si dat 350 cc ...o kolko sa mi tym zväčšia prsia? dakujem

  • Anonymné
    natali
    9. 1. 2011

    dakujem dufam ze vsetko bude ok...a kolko si nosila tu stahujucu podprsenku?

Informácie zverejňované na portáli Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť konzultáciu pacienta s lekárom. Estheticon.sk nie je zodpovedný za produkty alebo služby ponúkané odborníkmi.

Radi Vás vypočujeme
Zapojte sa do diskusného fóra Estheticon. Chýbate nám tu!
Reklama