Augmentácia pred alebo po deťoch

Anonymné
kuki23
· Vytvorené: 19. 6. 2011 · Posledná odpoveď 29. 6. 2011

Ahoj baby čo už máte po. -Chcem sa opýtat-je lepšie na plastiku počkať až po deťoch? -Ak pojdem pred, po deťoch je vždy nutná úprava? - Aká je životnost implantátov, po akom čase sa menia? -Aký typ implantátov uprednostnujete? oktuhle, anatomické aku značku? -kde chodia na plastiku celebrity?- Barkolová, Twinsky, Cifrová..,?

1 komentár

Reklama
  • Anonymné
    Iva
    29. 6. 2011

    Dobrý deň pán doktor.Potrebovala by som jedno info ,ktoré by mi mohlo pomôcť pri mojom rozhodnutí.Mám 30 rokov a ziadne dieťa.Moje prsia sú ale dosť ochabnuté.Mala som niekedy vlkosť C...ale zo sústavného chudnutia a priberania su moje prsia ako dva prázdne mechy :-((...Vraj sa odporúča operácia az po pôrode...lebo prsia sa menia...ale ja momentálne stále dieťa neplánujem a mój problém ma dosť trapi:-( Chcela by som vedieť,ci je po tehotenstve ďalsia operácia potrebná ...alebo je to individuálne.Srdećne ďakujem

Informácie zverejňované na portáli Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť konzultáciu pacienta s lekárom. Estheticon.sk nie je zodpovedný za produkty alebo služby ponúkané odborníkmi.

Radi Vás vypočujeme
Zapojte sa do diskusného fóra Estheticon. Chýbate nám tu!
Reklama