Podprsenka s kosticami po augmentácii

Anonymné
lelinka2000
Bratislava · Vytvorené: 24. 5. 2012 · Posledná odpoveď 28. 2. 2013

Dobry den prajem chcem sa opytat po kolko po operacii prs je mozne nosit podprsenku s kosticami,a ci je mozne lebo som 3,5mesiaca po operacii prs,ze by ma este bolel prsny sval.dakujem za odpoved

5 komentárov

Reklama
  • Anonymné
    nellyy
    28. 2. 2013

    Ahoj, mala by si nosiť kosticovú celý deň, aby sa Ti pekne vytvaroval prsník..ryha..

  • Anonymné
    lenka85
    28. 2. 2013
    Najlepší komentár

    ahojte aj ja som cez tri mesiace po opke a pobolieva ma skor pravy steh :( kupila som si aj olejcek na stehy v lekarni no niako sa mi to nehoji :/ ja cez den nosim podprsenku s kosticou teda iba ak idem von a inak mam stale kompresivnu podprsenku aj v noci..

  • Anonymné
    lelinka20
    24. 5. 2012

    Super dakujem :)))

  • MUDr. Imrich Kováč, MPH

    · 24. 5. 2012

    Dobrý deň,
    v Avelane clinic doporučujeme pacientkám nosiť speciálnu kompresívnu podprsenku 5-6 týždňov po operácii /cez deň aj v noci/. Po tomto čase je možné nosiť akúkoľvek podprsenku, či s kosticou alebo bez. Niektoré pacientky si ešte nejaký čas na noc dávajú kompresívnu podprsenku a určite je to vhodné aj pri športovaní.

    S pozdravom,
    MUDr. Imrich Kováč
    Avelane clinic

  • Anonymné
    nellyy
    24. 5. 2012

    Ahoj, ja som začala nosiť podprsenku s kosticami po 3 týždňoch po opke a to na príkaz lekára, tvaruje sa tak prsník /na noc ale ešte pooperačnú/ a ja som po opke niečo cez 3 mesiace a tiež ma ešte bolí prsný sval a vraj je to normálne pekný dník :)

Informácie zverejňované na portáli Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť konzultáciu pacienta s lekárom. Estheticon.sk nie je zodpovedný za produkty alebo služby ponúkané odborníkmi.

Radi Vás vypočujeme
Zapojte sa do diskusného fóra Estheticon. Chýbate nám tu!
Reklama