pokles implantatu

Anonymné
krasotinka
· Vytvorené: 11. 10. 2010 · Posledná odpoveď 1. 4. 2023

Pred 5 mesiacmi som podstupila augumentaciu. Prisa som mala 0 tvarovo velmi pekne a rovnake. Mala som anatomay pod sval 340ml. Po tyzdni som zistila ze mi pravy prs klesol tak o 3 cm. Na kontrole som na to upozornila lekara. Povedal ze sa to upravi. Po mesiaci sa to ale neupravilo a prso klesalo, k tomu implantat sa neskutocne vlnil tvrdol studenil a prso ma bolelo.Ked som sedela mala som pocit, ze mi ide vypadnut. Riesili sme to vymenou implantatov za väcsie a okruhle 400ml tiez pod sval.Som momentalne 11 dni po reoperacii a prso je znova klesnue o 3 cm. Dufala som ze lekar vie co robi a opravi to tak aby to bolo v poriadku. Zaujima ma Vas nazor - ake su mozne priciny poklesu implantatu a ci je to chyba lekara. Ako treba pdla Vasho nazoru takuto situaciu riesit? elmi pekne dakujem za kazdu odpoved

13 komentárov

Reklama
  • Anonymné
    Anna13
    1. 4. 2023

    Ahoj. Ako si ti nakoniec poriesila?
    Mam podobný problém oba moje prsníky sú poklesnute, ale po operácii som 11 mesiacov.
    A

  • Anonymné
    Anna13
    1. 4. 2023

    Dobrý deň

    Ak nastane problém, ktorý nižšie popisuje pani doktorka Kacmarikova a je nutná reoperacia kto je zodpovedný za náklady spojené s nou?

    MUDr. Maryna Kačmarčíková: „Implantát sa určite nevráti na pôvodné miesto. Pokiaľ je pri operácii zväčšenia prsníkov vykonávaná augmentácia submuskulárne, to znamená, že implantát je uložený pod sval, vzniká po odpojení prsného svalu priestor pod obalom svalu. Keď sa tento priestor neuzatvorí počas operácie, dochádza k poklesu implantátu a podprsná ryha je uložená vyššie, ako by mala byť.“

    Dakujem
    S

  • Anonymné
    Janachalupova
    20. 1. 2022

    Prosim ta kto ta operoval 🤦🏼‍♀️

  • Anonymné
    Pepa969020
    6. 11. 2020

    Ahoj. Chcela by som sa ta opýtať na tvoj problém. Máš tie prsua napokon vyrovnane?

  • Anonymné
    ani_bani60321
    2. 5. 2011

    Dobry den..som mala pred 3tyzdnami zvacsenie prsnikov..na konzulatcii som sa dohodla s lekarom ze chcem mat velke trojky ..vysledok mam teraz iba dvojky..na konzultacii mi lekar o ziadnych ml-roch nerozpraval mi napisal na papier 4 pismena iba A,B,C,D,..az po operacii soms a dozvedela ze mi dal iba 225ml...ja som mala A prsia meriam 170a vazim 58kg,,som maximalne nespokojna ze stakym sposobom ma vlastne oklamali uplne som cakala iny vysledok ...mozme v takom pripade reklamovat ? dakujem

  • Anonymné
    lee
    12. 4. 2011
    Najlepší komentár

    som 4mesiace po augmentacii a lavy implantat mam asi o 1,5 cm nizsie a do strany. mam ulozenie pod sval. zaujimalo by ma, či sa to da opravit, ci sa da tento zakrok urobit aj v lokalnej anesteze, moze byt tento problem reklamovany? aka je uspesnost, ze prsnik znova neklesne?

  • Anonymné
    janika
    6. 4. 2011

    Dobrý deň,

    som 7 tyzd.po augmentacii a pravdepodobne budem musiet ist na reoperaciu,pretoze mám jeden impl polozeny vyssie ako v druhom prsniku. Po akom cas od augmetacie sa moze podstupit ta reoperacia.Ja by som sla aj hned ,kedze sa mi nepaci ako tie prsia vyzeraju.Jeden je mensi a vyssie a vyzera skor ako obdlznik, druhy je taky pekny uplne ako prirodzeny prsnik. Mohlo sa to stat pocas operacie alebo az po operacii,myslim to ze jeden impl. je vyssie ako druhy.
    ďakujem za odpovede

  • Anonymné
    krasotinka
    12. 10. 2010

    Dakujem za prispevok, ano obratila som sa na mojhho operatera, ale ten tvrdi, ze je vsetko v poriadku. No ja mu uz neverim. Dakujem Vam za ponuku, rada by som sa isla poradit aj k Vam ale je to daleko.

  • Anonymné
    krasotinka
    12. 10. 2010

    Ako by ste to riesili vy pan doktor? Nasli by ste si cas prekonzultovat to osobne so mnou i Vy? Ak ano, prosim napiste mi kontakt kde sa treba na konzultaciu objednat. Dakujem

  • Klinika GHC Praha

    · 12. 10. 2010

    Dobrý den,

    pokud máte jakékoliv pochybnosti, obraťte se přímo na svého operatéra nebo navštivte jiného plastického chirurga, se kterým se poradíte. Je nutné vidět Vás osobně, aby Vám lékař dokázal adekvátně poradit. Na naší klinice stojí konzultace s plastickým chirurgem 500,- Kč, pro objednání jsme Vám kdykoliv k dispozici.

    S přáním hezkého dne za Kliniku GHC

    Markéta Koňaříková
    Client Care Manager
    Klinika GHC

  • Anonymné
    krasotinka
    12. 10. 2010

    Dakujem za Vase reakcie. Ano 11 dni je kratka doba ale takto isto to bolo po vlozeni prvych implantatov. Ale zaujima ma Vas nazor - ake su mozne priciny poklesu implantatu a ci je to chyba lekara, ze urobil väcsiu kapsu na implantat a ten potom sposoboval vyssie spominane tazkosti. Ako treba podla Vasho nazoru takuto situaciu riesit? Mali ste vy podobny pripad? Ak ano, ako ste to zvladli? Po dnesnej kontrole u mojho lekara Vas urcite vyhladam. Mat krasne prsia som si priala uz 20 rokov avsak nemala som na to peniaze,kedze som sama zivila tri deti.Tvrdo som pracovala aby som si na ne zarobila bez ujmy na mojej rodine. A ze to dopadne takto som veru necakala. Mozno mam na tom svoj podiel aj ja - mala som si urcite vybrat ineho lekara.

  • Ústav lekárskej kozmetiky s.r.o.

    · 12. 10. 2010

    prajeme vam dobry den, Je trochu zvlastne z nuliek vkladat implantaty o objeme 400 cc.a navyse v kratkom case podstupovat dva operacne vykony. Hodnotit vysledok po 11 dnoch od druhej operacie sa neda s urcitostou. pacientku troba vidiet, Odporucam konzultovat operujuceho chirurga, V pripada zaujmu sa mozete obratit na konzultaciu... s pozdravom, dr D Guba, prim odd plast chirurgie ULK, bratislava

  • AESTHETICA - MUDr. Dušan Červeň

    · 12. 10. 2010

    Dobry den. Tak tato popisana situacia je ta, kde sa nadialku radit neda. Treba si ist stav prekonzultovat osobne aj niekde inde. Trochu ma zaraza nutnost vymeny implantatov a anatomickych za okruhle,ale vsetko je mozne.
    S pozdravom Dr. Cerven.

Informácie zverejňované na portáli Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť konzultáciu pacienta s lekárom. Estheticon.sk nie je zodpovedný za produkty alebo služby ponúkané odborníkmi.

Radi Vás vypočujeme
Zapojte sa do diskusného fóra Estheticon. Chýbate nám tu!
Reklama