Pokles pŕs a rozdielna veľkosť

Anonymné
anonymous637486
· Vytvorené: 4. 3. 2019 · Posledná odpoveď 28. 8. 2023

Dobrý deň , chcem sa spýtať, som po augmentacií 3 mesiace , prsia zo začiatku boli celkom pevne akurát boli trošku veľkosťou rozdielne minimálne , po 3 mesiacoch som si všimla celkovo spadnutie prsníkov a nesumernost , takúto predstavu som veru nemala doktor mi povedal že mám este 3 mesiace počkať a malo by sa to usadiť , no nemyslím si že spevneju , na pláne bola aj mastopexia ale doktor podľa vlastného úsudku povedal že ju netrebalo , no teraz prsia idú dole a nemajú ani taký tvár ako som mala predstavu aj veľkosť by som brala väčšiu . Mám výšku 188 CM a 75 kg, ďakujem za radi mám značky mentor 500 ml stredný profil.

4 komentáre

Reklama
  • Anonymné
    Sisa2000
    28. 8. 2023

    Zdravím a mozem sa spýtať ako to dopadlo. Pretože ja mám podobný problém. Som 5 mesiacov po operácii a prsia totálne opadnutie , bradavky pozerajú dolu. Žiadne pekne plne stojaté prsia … som zúfalá a teraz neviem čo štýl. Mám len vklad keďže pan mudr. nechcel zbytočne rezať prsia

  • Anonymné
    simonq
    10. 3. 2019

    Robil ti to doktor? Ak áno aký ?

  • Anonymné
    Cajka77
    9. 3. 2019

    To je zvláštne ja som teraz 7 tyzdnov koľko máš rokov

  • Anonymné
    simonq
    7. 3. 2019
    Najlepší komentár

    Ktorý doktor?

Informácie zverejňované na portáli Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť konzultáciu pacienta s lekárom. Estheticon.sk nie je zodpovedný za produkty alebo služby ponúkané odborníkmi.

Radi Vás vypočujeme
Zapojte sa do diskusného fóra Estheticon. Chýbate nám tu!
Reklama