Dobrý deň , chcem sa spýtať, som po augmentacií 3 mesiace , prsia zo začiatku boli celkom pevne akurát boli trošku veľkosťou rozdielne minimálne , po 3 mesiacoch som si všimla celkovo spadnutie prsníkov a nesumernost , takúto predstavu som veru nemala doktor mi povedal že mám este 3 mesiace počkať a malo by sa to usadiť , no nemyslím si že spevneju , na pláne bola aj mastopexia ale doktor podľa vlastného úsudku povedal že ju netrebalo , no teraz prsia idú dole a nemajú ani taký tvár ako som mala predstavu aj veľkosť by som brala väčšiu . Mám výšku 188 CM a 75 kg, ďakujem za radi mám značky mentor 500 ml stredný profil.
Zdravím a mozem sa spýtať ako to dopadlo. Pretože ja mám podobný problém. Som 5 mesiacov po operácii a prsia totálne opadnutie , bradavky pozerajú dolu. Žiadne pekne plne stojaté prsia … som zúfalá a teraz neviem čo štýl. Mám len vklad keďže pan mudr. nechcel zbytočne rezať prsia

Robil ti to doktor? Ak áno aký ?
To je zvláštne ja som teraz 7 tyzdnov koľko máš rokov

Ktorý doktor?
Informácie zverejňované na portáli Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť konzultáciu pacienta s lekárom. Estheticon.sk nie je zodpovedný za produkty alebo služby ponúkané odborníkmi.
Citlivý obsah
Pripojte sa pre zobrazenie tohto obsahu
Citlivý obsah
Citlivý obsah