prosim Vas poradte mi....mam 10dni pred operaciou prs a citim sa nachladnuta...ziadna teplota nic..len palenie za ocami, unava....ake mozem brat este lieky ked idem na op?
Ďakujem za odpoved pani doktorka
Dobrý deň, jedna sa o to, že budete operovana v celkovej anestézii a anestéziológ Vás určite neuspi, pokial budete mat bolesti hrdla. Hrozilo by jednak zavlečenie infekcie do nižších dýchacích ciest ako aj možný vznik opuchu hrdla a následne komplikácie. S pozdravom Dr. Kevicka
Dobry den týžden pred terminom som zacala byt prechladnuta hlavne ma bolelo hrdlo . Liecila som sa len strepfen strepsils a kloktanie a teraz je dva dni pred terminom a stale ma picha v mandliach .
Mozem ist na operáciu? Co by sa stalo keby ma operuju ? Nechcem to prelozit
Ďakujem pan doktor za odpoved...
Na prieduskach...nekaslem nesoplim nic...len sa proste necitim fit...dufam ze ma to prejde nerada by som prekladala op...
Dakujem za odpoved...no dufam ze budem fit...pobolievaju ma uz pri
Mňa tiež asi týžden a pol pred operáciou niečo obchádzalo . Dala som si paraleny a čaj z čerstvého zázvoru s medom a citrónom a za dva dni som bola fit. Ale je to individuálne. Držím palce
Informácie zverejňované na portáli Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť konzultáciu pacienta s lekárom. Estheticon.sk nie je zodpovedný za produkty alebo služby ponúkané odborníkmi.