Dobrý deň mohli by ste mi prosím poradit chcem ísť na augmentáciu ku -MUDr. Dušan Červeň máte niekto skúsenosť s panom doktorom. A Koľko stoji približne cela augmentacia? Vopred dakujem za odpoved.
Ja tu fotku uplne neviem identifikovat, mozete mi o tom prosim napisat viac?
Ja som tiez cakala velmi dlho, mala som termin povodne v Banskej Bystrici a na poslednu chvilu sa uvolnil termin v Pezinku, takze som to mala z BA o nejakych 200km menej. Je super, ze pan doktor vysiel v ustrety pacientkam a operuje aj inde ako v BB. Aj ked len cez vikendy.
A mne ten rok cakania ubehol ako voda. :-)
Vivien už som sa uistila u sestričky a som plne vysporiadaná s tým,že to bude za rok :-)a rada si počkám,lebo viem na čo čakám...nechcem sa unáhliť...a vlastne kam sa náhliť,že?
P.S:z vlastného okolia má pred očami jeden nevydarený zákrok známej a tie prsia sú na zaplakanie.Ale tak ona hľadala hlavne niekoho,kto je blízko jej bydliska a samozrejme hneď! :-))))hlavné,že mala jasno v tom,čo chce.
Vivien ďakujem za radu!
Ano je, ale niekedy sa zadari a uvolni sa termin aj skor, ked budes mat zaujem, tak ti daju sestricky , ak by sa nieco uvolnilo.
Ale z vlastnej skusenosti....oplati sa cakat.
Za cas, co teraz pockas na konzultaciu si aspon uzrejmis, co vlastne chces, no a po konzultacii budes mat zas dostatok casu, sa stotoznit s tym, co ti bolo navrhnute, v pripade ze budes mat pochybnosti, sa to este stale dat zmenit(samozrejme po odporuceni doktora).
Vela bab ide na zakrok narychlo a potom lutuju, ze chceli inu velkost, iny profil, iny tvar implantatov....A chcu ist po roku na reopku.
Prosím potrebovala by som informáciu...dnes som sa objednala na konzultáciu,termín som dostala na február.Je aj čakacia doba od konzultácie po operáciu taká dlhá?
dobry den,ja som bola u doktra ČERVEŇA tento vikend...urobil mi naozaj nádherné prsia.zvacsil z A az na velkost D.uzasna praca,uzasny personal,som nesmierne spokojna.platila som 2860 €.doporucujem kazdej zene..velke Dakujem doktorovi ČERVEŇOVI a jeho celemu teamu :)
Dobrý deň prajem,
Doktor Červeň robí asi najviac augmentácii na Slovensku. Myslím, že to hovorí za všetko.
S pozdravom
MUDr. Ján Švehlík
Mudr.Cerven je vynikajuci odbornik a zaroven,,skvely,,clovek...ja som absolvovala augumentaciu v januari v Novamede v BB....od konzultacie,cez operaciu az po poslednu kontrolu som bola maximalne spokojna...naozaj odporucam...a financne...2500€...cakacia doba je dlhsia,ale oplati sa pockat si....
Ja som u neho bola koncom zimy.
Operoval ma v Pezinku, celkova suma t.j. operacia+hospitalizacia+implantaty ma stali dokopy 2.500,-eur
V Novamede v BB to vide celkovo trochu viac, je tam drahsia hospitalizacia.
prajeme vam dobry den.
cca 2500 E.
s pozdravom, dr.D.Guba, odd.plast.chirurgie, ULK, Bratislava.
Informácie zverejňované na portáli Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť konzultáciu pacienta s lekárom. Estheticon.sk nie je zodpovedný za produkty alebo služby ponúkané odborníkmi.