Referencie MUDr. Červeň

Anonymné
carmen
· Vytvorené: 26. 4. 2012 · Posledná odpoveď 22. 10. 2022

Dobrý deň mohli by ste mi prosím poradit chcem ísť na augmentáciu ku -MUDr. Dušan Červeň máte niekto skúsenosť s panom doktorom. A Koľko stoji približne cela augmentacia? Vopred dakujem za odpoved.

11 komentárov

Reklama
  • Anonymné
    LeMona
    22. 10. 2022

    Ja tu fotku uplne neviem identifikovat, mozete mi o tom prosim napisat viac?

  • Anonymné
    SonaJozefikova
    27. 8. 2022
    Najlepší komentár

    Áno mám s doktorom veľmi zlú skúsenosť

  • Anonymné
    vivien
    15. 8. 2012

    Ja som tiez cakala velmi dlho, mala som termin povodne v Banskej Bystrici a na poslednu chvilu sa uvolnil termin v Pezinku, takze som to mala z BA o nejakych 200km menej. Je super, ze pan doktor vysiel v ustrety pacientkam a operuje aj inde ako v BB. Aj ked len cez vikendy.
    A mne ten rok cakania ubehol ako voda. :-)

  • Anonymné
    michaela112598
    14. 8. 2012

    Vivien už som sa uistila u sestričky a som plne vysporiadaná s tým,že to bude za rok :-)a rada si počkám,lebo viem na čo čakám...nechcem sa unáhliť...a vlastne kam sa náhliť,že?
    P.S:z vlastného okolia má pred očami jeden nevydarený zákrok známej a tie prsia sú na zaplakanie.Ale tak ona hľadala hlavne niekoho,kto je blízko jej bydliska a samozrejme hneď! :-))))hlavné,že mala jasno v tom,čo chce.
    Vivien ďakujem za radu!

  • Anonymné
    vivien
    14. 8. 2012

    Ano je, ale niekedy sa zadari a uvolni sa termin aj skor, ked budes mat zaujem, tak ti daju sestricky , ak by sa nieco uvolnilo.
    Ale z vlastnej skusenosti....oplati sa cakat.
    Za cas, co teraz pockas na konzultaciu si aspon uzrejmis, co vlastne chces, no a po konzultacii budes mat zas dostatok casu, sa stotoznit s tym, co ti bolo navrhnute, v pripade ze budes mat pochybnosti, sa to este stale dat zmenit(samozrejme po odporuceni doktora).
    Vela bab ide na zakrok narychlo a potom lutuju, ze chceli inu velkost, iny profil, iny tvar implantatov....A chcu ist po roku na reopku.

  • Anonymné
    michaela112598
    13. 8. 2012

    Prosím potrebovala by som informáciu...dnes som sa objednala na konzultáciu,termín som dostala na február.Je aj čakacia doba od konzultácie po operáciu taká dlhá?

  • Anonymné
    ANDREA95721
    9. 5. 2012

    dobry den,ja som bola u doktra ČERVEŇA tento vikend...urobil mi naozaj nádherné prsia.zvacsil z A az na velkost D.uzasna praca,uzasny personal,som nesmierne spokojna.platila som 2860 €.doporucujem kazdej zene..velke Dakujem doktorovi ČERVEŇOVI a jeho celemu teamu :)

  • MUDr. Ján Švehlík

    · 26. 4. 2012

    Dobrý deň prajem,
    Doktor Červeň robí asi najviac augmentácii na Slovensku. Myslím, že to hovorí za všetko.
    S pozdravom
    MUDr. Ján Švehlík

  • Anonymné
    mi321cb
    26. 4. 2012

    Mudr.Cerven je vynikajuci odbornik a zaroven,,skvely,,clovek...ja som absolvovala augumentaciu v januari v Novamede v BB....od konzultacie,cez operaciu az po poslednu kontrolu som bola maximalne spokojna...naozaj odporucam...a financne...2500€...cakacia doba je dlhsia,ale oplati sa pockat si....

  • Anonymné
    vivien
    26. 4. 2012

    Ja som u neho bola koncom zimy.
    Operoval ma v Pezinku, celkova suma t.j. operacia+hospitalizacia+implantaty ma stali dokopy 2.500,-eur
    V Novamede v BB to vide celkovo trochu viac, je tam drahsia hospitalizacia.

  • MUDr. Dušan Guba PhD. MPH

    · 26. 4. 2012

    prajeme vam dobry den.

    cca 2500 E.
    s pozdravom, dr.D.Guba, odd.plast.chirurgie, ULK, Bratislava.

Informácie zverejňované na portáli Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť konzultáciu pacienta s lekárom. Estheticon.sk nie je zodpovedný za produkty alebo služby ponúkané odborníkmi.

Radi Vás vypočujeme
Zapojte sa do diskusného fóra Estheticon. Chýbate nám tu!
Reklama