Reoperacia prsnikov

Anonymné
vava29
Levice · Vytvorené: 6. 12. 2022 · Posledná odpoveď 14. 1. 2023

Dobrý deň,mňa by zaujímalo ..po modelacii prsníkov ,idem na reoperaciu.....zatiaľ som nenašla žiadnu diskusiu..modelacii bola 2021 a 2022...podstupujume reoperaciu u toho istého doktora....jeden prsník je opuzdreny...čo neviem čo je...a druhý mám jazvu inde pod prsnou ryhoi sa nachádza CM vyššie..a prsník je padnuty nemá objem vo vrchnej časti,a je vytocený do prava...mala som to tak hneď po zákroku cca do dvoch týždňoch mi padol.....ako keby sa mi niečo otrhlo......

1 komentár

Reklama
  • Anonymné
    Jar14
    14. 1. 2023

    Ahoj,ty si dvakrát podstúpila modelaciu?a teraz tretí krát? Ja som takmer6tyzdnov po modelacii,,,predtým som mala dva krát implantáty,teraz museli von.Tiez mám ten problém,už po operácii som videla,že jeden prsník nieje vporiadku a nič sa nezmenilo ani po tých týždňoch.Pre mňa to bolo len trápenie,pretože každý kto si ľahne pod nôž,očakáva že sa zobudí s úsmevom a šťastný,,žiaľ,,budem musieť podstúpiť ešte ďalšiu,u mňa je to dole pozerajuca bradavka na jednom prsníku a viditeľne zvyšná koža zvrchu prsnika.Ja mám pod jedným prsnikom jazvu nižšie ako druhý,ale pripisujem to veľkému objemuu predtým.moze padnúť bruško prsníka,to je normálne,tkanivo sa usádza do dolnej časti,ale mal by ti držať približne do miesta kde bol po operácii,len to tam sadne dole postupne.

Informácie zverejňované na portáli Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť konzultáciu pacienta s lekárom. Estheticon.sk nie je zodpovedný za produkty alebo služby ponúkané odborníkmi.

Radi Vás vypočujeme
Zapojte sa do diskusného fóra Estheticon. Chýbate nám tu!
Reklama