Spanok po augmentacii

Anonymné
Martina511850
Trnava · Vytvorené: 31. 7. 2017 · Posledná odpoveď 7. 8. 2017

Dobrý deň, mám týždeň po augmentacii. Chcela by som sa spýtať kedy je možné spať aspoň na boku. Prsia ma už nebolia, dnes som sa pristila na boku po zobudení..

1 komentár

Reklama
  • Anonymné
    nika300306
    7. 8. 2017

    Ahoj :) Ja som vzdy len spavala na boku a po operacii spanie v tom polosede bolo hrozne. Sem- tam po dvoch tyzdnoch som skusala na ten bok si lahnut, ale vobec ma to nepustilo a hned aj zacalo boliet, takze som potom dllllho uz ani neskusala. Nejako az po mesiaci som skusila lahnut na bok a slo to :) ale bala som sa. V noci som skusila na chvilku si polezat na jednom boku a potom zasa na chvilku na druhy bok. A takto som to robievala a potom uz castejsie a castejsie :) po necelych dvoch mesiacoch som uz kludne spavala zasa na boku :) Ale to bola moja situacia ... Niektore dievcata uz po mesiaci s kludom spavaju na boku- podla toho, ako ta telo pusti. Drzim palceky, aby to bolo coskoro :)

Informácie zverejňované na portáli Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť konzultáciu pacienta s lekárom. Estheticon.sk nie je zodpovedný za produkty alebo služby ponúkané odborníkmi.

Radi Vás vypočujeme
Zapojte sa do diskusného fóra Estheticon. Chýbate nám tu!
Reklama