Šport po augmentácii

Anonymné
tanganika
· Vytvorené: 27. 11. 2010 · Posledná odpoveď 2. 6. 2013

Dobrý deň,

chcela by som sa spýtať na názor či už odborníka, alebo Vás báb, že ako je to so športom po operácií. Napr.Beh na páse, posilka, alebo niečo náročnejšie ako thajský box. Veľmi pekne dakujem, každý názor poteší. :)

3 komentáre

Reklama
  • Anonymné
    MiladaM123
    2. 6. 2013
    Najlepší komentár

    Mna zaujima ako je to s posilnovanim prsnych svalov po augmentacii- implataty pod sval... Je alebo nie je mozne tieto svaly posilnovat? Ćitala som protichodne nazory... A ak ano, aky cas po operacii mozno zacat postupne cvicit tieto partie? Dakujem

  • Ústav lekárskej kozmetiky s.r.o.

    · 29. 11. 2010

    prajeme vam dobry den, pacientiek po augmentacii, ktore su bud vzkonnostne, alebo dokonca vrcholove sportovkyne mame vela, ... cca 6-8 tyzdnov ppo operacii je mozna plna fyzicka zataz, pri normalneom, standarnom pooperacnom priebehu ....
    s pozdravom, dr D Guba, prim odd plast chirurgie ULK, Bratislava

  • Anonymné
    jana
    27. 11. 2010

    ahoj ja som po 2 mesiacoch zacala cvicit,ale nie uplne vsetko,vrchnu partiu som vynechala.ale steper,rychla chodza uplne v pohode.po 3mesiacoch budes moct uz uplne vsetko :)

Informácie zverejňované na portáli Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť konzultáciu pacienta s lekárom. Estheticon.sk nie je zodpovedný za produkty alebo služby ponúkané odborníkmi.

Radi Vás vypočujeme
Zapojte sa do diskusného fóra Estheticon. Chýbate nám tu!
Reklama