Vyvoj prsnikov s casom a potreba reoperacii

Anonymné
Vejka
Žilina · Vytvorené: 11. 8. 2018 · Posledná odpoveď 13. 8. 2018

Ahojte. Velmi vela som uz precitala o augmentacii prsnikov, vyzera ze gro zien je naozaj spokojnych, avsak velmi malo stale viem a rozumiem na temu, akosa prsniky spravaju casom a realne v akych intervaloch je nutne reoperovat- ci z estetickych alebo zdravotnych, pripadne inych dovodov. Mam 30 rokov, po 2 detoch, prsia mi ostali take prazdne, aj ked nie najmensie a tuzim po opatovnej plnosti- postavu mam estw taku mladu a vysportovanu ale tie prsia sa cvicenim len viac vyprazdnuju, ako ubuda tuk. Rada by som ich opat vyplnila, avsak, odradza ma myslienka, ze naozaj kazdych cca 10 rokov mam cakat reoperaciu, pripada mi to vela aj z pohladu zdravia, aj financii. Prosim, z vasich skusenosti, kolko je realne cakat reoperacii ked sa da zena v 30tke operovat? Ak ste reoperacie mali, je hojenie rovnako narocne? Ako sa spravaju implantaty po par rokoch- su stale prsia take pekne ako po operacii? Dakujem

2 komentáre

Reklama
  • Anonymné
    luci7476627
    13. 8. 2018

    Ahoj Vejka,
    myslím, že toto je veľmi dôležitá úvaha a som rada, že nad tým rozmýšľaš. Tu pod týmto odkazom nájdeš všetko o augmentácii s implantátmi a nájdeš tam aj, ako sa v priebehu času vyvíjajú (viacej dole): https://www.estheticon.sk/zakroky/zvacsenie-prsnikov-augmentacia .
    Pre predstavu ti prikladám aj obrázok, kde uvidíš ako sa implantáty môžu vyvíjať. Slečna na fotke bola v priebehu aj tehotná. Fotka je odtiaľto: https://www.instagram.com/p/BV4T4mRD6lN/?taken-by=ondrejmestak a dúfam, že ti to trochu pomôže.
    Ináč, už si sa o tomto rozprávala s lekárom? Myslím, že ti priamo bude môcť ukázať príklady a povedať k tomu svoj názor.
    Daj vedieť ako postupuješ a držím ti palce
    Lucka

  • Anonymné
    Cajka77
    12. 8. 2018

    Ahoj no je to rôzne závisí od veku aj od toho ci su zmeny váhy priberanie ci schudnutie...urcite sa ale neda povedat KEDY bude treba ísť na reoperaciu.
    Môžu byt pekné 5 rokov ale aj tých 10. V mojom pripade boli pekné asi 4-5 rokov potom trošku zmenili tvar ale este stale boli fajn. No po 8 mich rokoch už boli dost esteticky nevyhovujúce.isli od seba a boli hrbolate , mala som vydute miesta zospodu prsnikov. Ale keďže zdravotnesa mi nerobili problemy okrem tupej bolesti tak este ďalších 6 rokov som s nimi fungovala a celkovo až po 14 tich rokoch isla na vymenu. Avšak tá nedopadla dobre. A čaká ma reoperacia po pol roku.
    Takže treba zvážiť urcite všetky možnosti ,ktoré mozu nastat. Istotu nemáš nikdy každé telo je iné. Ak by sa dal vratit čas urcite by som si nekomplikovala život koli krase.

Informácie zverejňované na portáli Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť konzultáciu pacienta s lekárom. Estheticon.sk nie je zodpovedný za produkty alebo služby ponúkané odborníkmi.

Radi Vás vypočujeme
Zapojte sa do diskusného fóra Estheticon. Chýbate nám tu!
Reklama