Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, či je možné vykonať zväčšenie pŕs na veľkosť 1200ml teraz mám 700ml .Ak by nešlo 1200ml aká je najväčšia možná veľkosť? A aká by bola asi cena. Ďakujem za odpoveď.
Možno zvážiť ľahší implantáty, keď túžiš po veľkých prsiach. V takejto veľkosti je ten rozdiel vo váhe bežných implantátov a B-Lite veľký - prsia vydrží dlhšie na svojom mieste a teba nebude bolieť chrbát :).
Ahoj, prsia mi robil mudr.Vřesky v Ostrave.
Dobrý deň, smiem sa spýtať kto vám robil operáciu pŕs, ktoré ste pridali na foto? Ďakujem pekne
Ahoj. No tých 1200ml je veľa. Ale chcela by som 1050ml. A prečo? Páči sa my väčšie prsia, vyplnil by sa mi dekolt a zmenšila medzera medzi prsiami. A ďakujem za pochvalu.
Mozem sa spytat preco chcete take velke? Ved ich mate teraz krasne.
Ešte som zabudla dodať výšku, mám 185cm a pod prsiami 82,5 cm takže si myslím že to nie je až tak moc. Nechctěla som ísť na zväčšenie kde by prsia vyzerala ako dva citróny a potom znova na ďalšiu operáciu. Viem že toto je váš biznis. Ale aj tak ďakujem za komentár
Dobry den,
hoci Vy sama zodpovedate za svoje telo a zo svojej slobodnej vole o nom rozhodujete, tak ja len dufam, ze sa nenajde rozumny plasticky chirurg ktory by do toho isiel.
Uz teraz je to dost...
Informácie zverejňované na portáli Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť konzultáciu pacienta s lekárom. Estheticon.sk nie je zodpovedný za produkty alebo služby ponúkané odborníkmi.