Dobrý deň,chcela by som sa informovať o chirirgickom zákroku skrčených prstov na nohe, či to realizujete a ak by sa dalo poslať cenník takéhoto zákroku. Vopred veľmi pekne ďakujem, s pozdravom Zuzana Petreková
Dobrý deň chcem sa spýtať či ste našli lekára ktorý tuto operáciu realizuje. Dakujem
Dobrý deň, chcem sa spýtať,aj ste našli lekára, ktorý tento zákrok realizuje?
Dobrý deň,
prosím Vás napíšte mi Vás e-mail.
Ďakujem
Dobrý deň, chcela by som sa opýtať či realizujete aj skrátenie druhého prsta na nohe. Robí mi problémy aj pri bežnom nosení obuvi.
Dobrý deň,chcela by som sa informovať o chirurgickom zákroku zrastených prstov na obidvoch nohách,konkrétne druhého a tretieho prsta. Zaujíma ma cena a koľko trvá pooperačné hojenie. Ďakujem
Jana
Dobry den chcela by som sa opytať či by bolo možne zrealizovať niečo take ako zmenšenie palcov na nohach?mam s tym dosť problem a chcela by som to nejako vyriešiť a ak by sa to dalo tak by som chcela vedieť aj cenu,vopred dakujem za odpoved.
Zdravím, paní Petreková,
operace deformit prstů nohy realizujeme.
Cena chirurgické úpravy tzv. kladívkových prstů nohy se pohybuje zpravidla mezi 3000 - 3500 Kč.
Informácie zverejňované na portáli Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť konzultáciu pacienta s lekárom. Estheticon.sk nie je zodpovedný za produkty alebo služby ponúkané odborníkmi.