Korekcia nosa pomocou nití alebo injekčnými výplňami

Anonymné
Terezi
Bratislava · Vytvorené: 22. 1. 2021 · Posledná odpoveď 30. 1. 2021

Dobry den, chcem sa informovat aky je rozdiel medzi nechirurgickou upravou nosa kyselinou hyaluronovou a nitami. Mala by som zaujem dat si upravit nos a myslela som si, ze skusim zakrok a korekciu kyselinou hyaluronovou, avsak v poslednej dobe som videla viacero zakrokov upravy nitami.

Rada by som sa informovala aky je medzitym rozdiel (nite pravdepodobne vydrzia dlhsie udrzat pekny tvar nosa) a zaroven ci opakovane aplikovanie kyseliny moze pomoct aj k trvalej fixacii upraveneho nosa casom alebo nie?

Ktory sposob je vyhodnejsi pre dlhodobo udrzatelny tvar a taktie kde v BA je mozne podstupit jednotlive zakroky s tym, ze lekar posudi co by bolo vhodnejsie?

Dakujem pekne.

1 komentár

Reklama
  • Anonymné
    Barbora_Estheticon
    Popredný člen
    30. 1. 2021

    Zdravím Terezi ?
    Prikladám Vám odkaz kde sa lekári a kliniky v BA špecializujú na tento typ zákroku. Skúste kontaktovať priamo lekára alebo kliniku, kde Vám určite radi pomôžu a všetko vysvetlia, prípadne poriadia inú alternatívu vhodnú pre Vás ???
    Odkaz tu?: https://www.estheticon.sk/chirurgovia/injekcne-vyplne/slovenska-republika/bratislava

Informácie zverejňované na portáli Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť konzultáciu pacienta s lekárom. Estheticon.sk nie je zodpovedný za produkty alebo služby ponúkané odborníkmi.

Radi Vás vypočujeme
Zapojte sa do diskusného fóra Estheticon. Chýbate nám tu!
Reklama