Dobry den! Viete mi povedat ktora forma liposukcie je lepsia? Tumescentna metoda alebo laser slim lipo! Kazdy doktor tvrdi ze ta jeho metoda je najlepsia! Tak sa v tom neviem nejak zorientovat! Za vase odpovede vam vopred dakujem!
Ahoj, podstúpila si wall lipo? Tiež o nej uvažujem, len by som chcela nejaké info ?
Ahoj, predtým než som podstúpila liposukciu, som si čítala o všetkých liposukčných metódach. Keď som to správne pochopila všetky novodobé liposukcie by mali byť tumescentné, lebo sa pri nich najprv vstrekne tumescentný roztok (nerobí sa to nasucho). A potom sú rôzne metódy rozrúšania tuku - ultrazvukom, laserom, vodným paprskom a následné odsatie. Takže či už smart lipo, slim lipo, bodytite, vaser lipo alebo wall liposukcia všetky sú dobré. Ja mám skúsenosti s wall a myslím, že fajn. Určite treba poctivo nosiť elastické prádlo po lipoške a dodržiavať pokyny od lekára a nebáť sa spýtať, keď ti niečo nie je jasné. Držím prsty
MUDr. Viliam Jurášek
· 4. 9. 2017
V súčastnosti okrem tradičnej tumescentnej liposukcie sú v popredí laser - lipo, menej používaná ultrazvuková liposukcia a rádiofrekvenčná liposukcia ( body tite lipo ). Každé pracovisko uprednostňuje prístroj ktorým disponuje. Rovnako aj my, kedy používame rádiofrekvenciu. Podrobnejšie si môžete prečítať na našej web stránke.
s pozdravom MUDr. Viliam Jurášek
Informácie zverejňované na portáli Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť konzultáciu pacienta s lekárom. Estheticon.sk nie je zodpovedný za produkty alebo služby ponúkané odborníkmi.