Mám po operácii opuchy, kedy asi tak zmiznú? A ako môžem hojenie urýchliť?
Myslíš repikovu masť?
a zabudla som dodať - že aj maternicu mi rozbil tak že - skoro zomňa vypadla ..chápeš to ?
normálne mi padla úplne dole - krček až pri vchode - no a čo ja teraz - de pomoc hľadať ?
*Zabudla som dodať, že som momentálne 21 dní po operácii.
Ahoj, má niekto skúsenosti s miernymi "hrbolčekmi" v miestach jazvy? Súvisí to s opuchom alebo je možné že sa miesto okolo jaziev zle hojí? Mám vstrebateľné stehy a pomaly "miznú", ale okolie jazvy sa ako keby "nariasilo"... Doktor mi radil masírovať miesto v oblasti jaziev Bi-olejom, ale bojím sa, že by to tak v budúcnosti ostalo.. Za odpoveď ďakujem.
ja som po operacii 2 dni a lekar povedal ze kludne viac ako mesiac to moze trvat takze klud opuch zmyzne
ahoj,
mne trvalo asi mesiac kym mi postupne opuchy zmizli... prve dni som si davala repikove obklady, ale potom mi odporucili repikovy gel a musim uznat, naozaj bol skvely :) dostanes ho kupit v lekarni
Informácie zverejňované na portáli Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť konzultáciu pacienta s lekárom. Estheticon.sk nie je zodpovedný za produkty alebo služby ponúkané odborníkmi.