Neuspokojivý výsledok po labioplastike

Anonymné
Lea98383
Prešov · Vytvorené: 4. 6. 2012 · Posledná odpoveď 18. 7. 2019

Dobrý deň, som takmer 7 týždňov po labioplastike, s výsledkom ale nie som spokojná. Hlavne oblasť od klitorisu nadol po oboch stranách v dĺžke asi 2 cm vyzerá ako také zubaté výstupky. Stále mastím mastičkou Cicatridina, ale nelepší sa to. Myslíte, že to už takto ostane? Nie je to chyba chirurga? Na jednom mieste mám ten "výrastok" až ako keby vo vzduchu, nie je spojený s okolitým tkanivom. Prikladám aj fotografiu. Ďakujem Vám za odpoveď.

14 komentárov

Reklama
  • Anonymné
    Sarrah
    18. 7. 2019

    Ja som mala prvu Labio robenu v klinovom reze..teda to Vami spominane V.
    Ale useli sme do v Avelane reoperovat, lebo mi to spravili (vMT) velmi nesumerne, a bol to zbytocny zakrok, lebo mi malo toho odstranili, a stale mi nieco pretrcalo.
    Takze Reoperacia v Nitre v Avelane u Mudr.Kovaca a ten ma dal nadherne doporiadku. Mam to krasne sumerne, zmensene tak aby nic nepretrcalo. Proste nadherna roboticka..i ked som len 2 tyzdne po opke, uz teraz je to nebe a dudy.

  • Anonymné
    Katarina761727
    27. 11. 2018

    Mali ste si dat ten druhy štýl co berú z pyslu do tvaru,, V,,.. Lebo nie každý doktor chce brat z okolia klitorisu.. Vám to akoby z polky odrezal aj nejako krivo aspoň sa mi zdá. .

  • Anonymné
    Ema
    21. 7. 2013

    Ahoj,dakujem,ano dr Svehik mi uz bol odporuceny, a urcite k nemu pojdem, i ked som z Ba.

  • Anonymné
    Ema
    7. 7. 2013

    Nesmierne si to vážim! Ďakujem

  • Anonymné
    Lea98383
    6. 7. 2013

    Ahoj, viem veľmi dobre, čo teraz prežívaš. Môj problém sa už vyriešil vďaka zlatým rukám pána doktora Švehlíka, ktorý sa na môj komplikovaný prípad podujal a opravil mi moje znetvorené labiá. ona ti dá na mňa kontakt a napíšem ti o tom podrobnejšie a pošlem aj fotky.

  • Anonymné
    Ema
    5. 7. 2013

    Dobrý deň,
    mám rovnaký problém, zle prevedená labioplastika. Použitý hrubý steh a následné prerezanie kože, vytvorenie niečo ako ''hrebeňa'', ďalej zlé napojenie na kožu okolo klitorisu, celkovo sa tam koža dosť vyťahala. Operatérka tvrdila, že ona sa nemôže ani dotknúť kože okolo klitorisu, vraj to sa v žiadnom prípade nerobí. (Chvalabohu, že sa nedotkla). Viem, že sa to robí aj tam, a dá sa to zreoperovať, technikou ako písal pán doktor Švehlík. Rada by som touto cestou chcela poprosiť o radu, či niekto náhodou nevie, kto to robí, danú reoperáciu-rekonštrukciu, nie len malých pyskov ale aj kože na klitorise. Viem, že to robí veľa kliník, ale mnohé z nich len základne, ako som to mala spravené ja. Poprosím preto len o odpovede ak viete o niekom, kto sa na to špecializuje vo väčšej miere.

    Ďakujem Vám veľmi pekne všetkým za odpovede.

  • Anonymné
    dada100267
    17. 8. 2012

    Ahoj, mne to robil plasticky chirurg ale aj medzi nimi su dobri aj zli, zial. Tiez to lutujem. Skratil mi to prilis, a v prednej casti co to bolo najviac citlive, mam neustale neprijemny pocit, pocit tahu, citim to tam a ked sa toho dotknem citim sa zmrzacena,a to uz nehovorim o depresiach. A to uz som 2,5 mesiaca po.
    Ak chces napis mi, si porozpravame viac. dakujem.

  • Anonymné
    Lea98383
    16. 8. 2012

    Ahoj, robil mi to môj gynekológ, ale kvôli tomu, že som mala kondylómy a aj na okraji jedného pysku mi tam tiež niečo odstraňoval, takže mi zmenšil obidva pysky. Ale načo sa púšťal do niečoho čo vôbec nevie nechápem. Ty uvažuješ nad touto operáciou?

  • Anonymné
    Lea98383
    16. 8. 2012

    Ahoj, teraz som 4 mesiace po operácii, je to mäkšie, vyzerá to lepšie, ale dobré to určite nie je. Vraj to potrebuje aspoň 6 mesiacov, aby sa tie pysky (jazvy) vstrebali. Tebe to robil plastický chirurg, alebo gynekológ? Mne gynekológ, keby som videla ako to dopadne, nikdy by som si to nedala robiť, pred tým to vyzeralo oveľa lepšie ako teraz. Dám si to aj tak o pár mesiacov opraviť na plastickej chirurgii, škoda len, že je to také drahé. Môj gynekológ tvrdí, že je to "výborné," no ďakujem pekne za takýto výsledok, za toľko bolestí, ktoré si ešte budem musieť zopakovať. Každá žena, ktorá sa rozhodne dať si robiť niečo také, nech si to dva krát rozmyslí, a poriadne nech si vyberá lekára.

  • Anonymné
    dada100267
    16. 8. 2012

    Ahoj, chcem sa opytat, ci sa ti to zlepsilo, mam podobny problem a chcela som vediet, ci sa ti to nejak zmakcilo a ako si na tom. Dakujem

  • MUDr. Ján Švehlík

    · 21. 6. 2012

    Dobrý deň prajem,
    ak máte záujem o viac informácií, príďte ku nám na ambulanciu na konzultáciu, aby sme to nemuseli rozoberať na diskusnom fóre.
    S pozdravom
    MUDr. Ján Švehlík

  • Anonymné
    dada100267
    19. 6. 2012

    Dobry den pan doktor, chcela by som sa opytat, ci takato rekonstrukcia amputovanych labii je len esteticke riesenie alebo navracia aj komfort, citlivost a pocit vzrusivosti. Dakujem

  • MUDr. Ján Švehlík

    · 6. 6. 2012

    Dobrý deň prajem,
    Neviem, či Vám to pomôže ale jedna možnosť by tu bola. Ja sám som to síce nikdy nerobil a neviem či vôbec niekto z mojich kolegov na Slovensku (ak sa mýlim, ospravedlňujem sa ). Našiel som stránku v spojených štátoch, kde plastický chirurg prezentuje výsledky po rekonštrukciách amputovaných lábií. Myslím si osobne, že je to jediná možnosť pre Vás a nevyzerá to ako zákrok priveľmi komplikovane.

    Zostávam s pozdravom
    MUDr. Ján Švehlík

  • Anonymné
    werunka
    5. 6. 2012
    Najlepší komentár

    Ahoj, chcela by som sa spytat, u akeho chirurga si bola. Dakujem

Informácie zverejňované na portáli Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť konzultáciu pacienta s lekárom. Estheticon.sk nie je zodpovedný za produkty alebo služby ponúkané odborníkmi.

Radi Vás vypočujeme
Zapojte sa do diskusného fóra Estheticon. Chýbate nám tu!
Reklama