Počul som že sa dá zväčšiť penis pomocou kyseliny hyalurónovovej – CRYSTAL BODY. Chcem sa popytať či tento zákrok si môže chlap spraviť sám doma, alebo je nutné aby to spravily odborníci? A koľko takýto zákrok stojí?
Prístroj na zväčšenie penisu - https://healtheu.shop/extendersk.htm Použitie nie je nejako veľmi nepríjemné, ale je potrebné sa naučiť správne predpokladať. Správne nasadený je sotva citeľný. Odporúčam si po hodine nosenia dať 5 minútovú prestávku. Aby ste si všimli výsledky, musíte byť trpezliví. (Ja efekt vidím po mesiaci používam asi 4h každý deň raz za týždeň v stredu 12 h.) Neodporúčam spať v prístroji. Vynaložiť úsilie alebo sa prudko zohnúť často spôsobuje, že je potrebné znovu nasadiť. Po krátkom uchopení trvá nasadenie niekoľko sekúnd. Mikcia s nasadeným expandérom je nepríjemná a odporúčam vyzliekanie počas fyziologických úkonov. Na významné účinky je potrebné čakať minimálne 5-6 mesiacov (tak to naznačujú štúdie) Odporúčam veľmi, pretože je to jediná neinvazívna metóda, všetky druhy injekcií či implantátov sú rizikové (a tu je lepšie neriskovať).

Dobrý deň,
vedeli by ste mi to popísať bližšie ako to prebieha a koľko to vydrží ,či je to na stálo?

Dobry den uz ste realne vykonali zakrok? Ake stym mate skusenosti ? Mal by som zaujem
Dobrý deň, tento zákrok môžu robiť len odborníci. Robíme ho aj na našej klinike. Cena u nás sa pohybuje od 1000 - 1400,- €.
S pozdravom, RNDr. Erika Bobáková, Prvá estetická medicína.
Dobrý deň, samozrejme je nutné aby zväčšenie penisu Vám urobili odborníci. Na klinike ENVY nájdete 100% diskrétnosť a poradenstvo u špičkových odborníkov úplne zadarmo. Zákrok vykonáva MUDr. Mahdi Nasab. Cena za zákrok závisí od množstva materiálu - zvyčajne sa pohybuje v rozmedzí od 1 000.- do 1500.-
S pozdravom klinika ENVY
Informácie zverejňované na portáli Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť konzultáciu pacienta s lekárom. Estheticon.sk nie je zodpovedný za produkty alebo služby ponúkané odborníkmi.