Operácia nosa

Anonymné
Natalis
· Vytvorené: 20. 2. 2010 · Posledná odpoveď 11. 3. 2010

Dobrý deň, je prosim vas pravda, že sumerne spraveny nos by vyzeral umelo? A sumerne z každej strany rovnako sa ani neda spraviť? Ďakujem, pekný deň.

5 komentárov

Reklama
  • Anonymné
    scajus
    11. 3. 2010

    ahoj nemohla by si mi povedat ako sa vola ten lekar?

  • Anonymné
    Natalis
    26. 2. 2010

    Podla mňa sa mu už nechcelo zadarmo operovať. Každy sme nejaky a ja som nenašla dobreho odbornika asi.

  • Anonymné
    Bellis
    26. 2. 2010

    Ahoj, mne tiez presne toto povedal moj chirurg, ze symetricky nos by bol umely. Tiez tomu celkom nechapem.

  • Anonymné
    Natalis
    25. 2. 2010

    Pýtam sa to preto, že mi to povedal môj chirurg. Nemam ho po operácii sumerný a povedal, mi že sa to sumerne z každej strany rovnako neda spraviť a sumerny nos by vyzeral umelo. Divne ale ja ho aj tak chcem mať sumerny a nie z každej strany inak.
    Kamaratka ma robeny nos a ma ho uplne nadherný a hlavne s každej strany rovnaky aj nad nosnými dierkami tie priehlbinky ma rovnako a aj kosť sumernu... tak nechapem prečo mi toto chirurg povedal.

  • MUDr. Helena Ježovitová

    · 22. 2. 2010

    Otázka skôr znie:Kvôli čomu vlastne idete na operáciu nosa?Aby ste mali nesúmerný, z každej strany iný nos?A čo potom tí,ktorí majú naozaj nesúmerné nosy?
    Rhinoplastikou sa má docieliť primerane veľký,proporcionálne vyvážený a súmerný nos.Je pravda,že niekedy je k tomu potrebná aj korekčná operácia/cca 17%/.

Informácie zverejňované na portáli Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť konzultáciu pacienta s lekárom. Estheticon.sk nie je zodpovedný za produkty alebo služby ponúkané odborníkmi.

Radi Vás vypočujeme
Zapojte sa do diskusného fóra Estheticon. Chýbate nám tu!
Reklama